Professional guidance pilots

It's your chance to discover your calling to a career at altitude, come to our Boieng 737NG flight simulator!

You will receive information from active pilots in the world of aviation about everything the airline pilot profession means. You will find out the costs of the pilot school, the necessary steps to follow and the subjects you need to learn. At the end of the session you will receive expert feedback on your skills to start a career in aviation.

Introductory flight

We invite you to a day full of adrenaline at the Strejnic airfield! Enjoy the fairytale views as you discover if you have what it takes to fly for pleasure yourself with your own private pilot licence. The course is also aimed at young people over 15 years old.

Pilot for a day

It's your first flight lesson where you'll realize what the job of a pilot means! Feeling the magic of flight is one of the most captivating experiences you can have.

Cabin crew professional guidance

If you are interested in a career at height, where no journey is the same as the other, and the opportunities for personal development are unlimited by the very nature of the job, we look forward to meeting you at the introductory course.

Contact us for details

CALL US
+40 728 354 448

What students say about us

Fuga Vali
Fuga Vali
30 Aprilie 2024
O experienta care merita traita, nu doar ca este mega-fun, dar te ajuta sa intelegi si anumite aspecte legate de zborul cu avioanele de linie. Recomand sa incercati, mai ales avand in vedere super “crew-ul” care va intampina si va ghideaza.
Denisa Oancea
Denisa Oancea
27 Aprilie 2024
Am avut parte de o super experienta alaturi de JETAV, si nu ma refer doar la simulatorul de zbor, ci si la oamenii pe care i-am intalnit aici. Ma asteptam sa cunosc oameni rigizi, dar am întalnit de fapt multa rabdare, energie si caldura, umanitate si mi s-a intarit credinta ca omul sfinteste locul. La simularea de zbor a fost cu putina adrenalina si mult mai mult ras, mi-am incarcat bateriile, am simtit multa admiratie si curiozitate. Nu e ceva ce poti intelege pana nu experimentezi. Va mulțumesc si aici, Corina si Stefan!
Cosmin Ban
Cosmin Ban
27 Aprilie 2024
O super experienta pentru baiatul nostru de 13 ani! Recomand din plin! Scenarii de decolare / aterizare foarte diverse si instructive. Cu siguranta vom reveni.
Valentin Avram
Valentin Avram
24 Aprilie 2024
A fost o experiență super. Fiul meu a fost încântat.oamenii sunt punctuali și totul se desfășoară ca într-un curs real. Senzația este incredibilă și o să revenim cu siguranță. Corina, îți mulțumim ca ne-ai convins, a meritat!
Mircea-Bogdan Muntean
Mircea-Bogdan Muntean
24 Aprilie 2024
Am avut plăcerea să mă pregătesc alături de Roman Ștefan în simulatorul Jetav Boeing 737 pentru marile companii aeriene ca pilot profesionist. Experiența și orientarea lor către mediul profesional este echivalentă celor mai înalte standarde internaționale. Recomand!
Gabriela Mihai
Gabriela Mihai
19 Aprilie 2024
Desi am lucrat in aeroport in cadrul check-in ului, m-am indragostit de aviație, iar visul meu a devenit accela de a fii însoțitir de zbor! Mulțumesc aceastei scoli pentru ca m-a ajutat in a imi îndeplinii visul! Mulțumesc doamnei Mihaela pentru toate sfaturile date si tot sprijinul acordat! Mulțumesc și domnului Roth pentru toata informația pe care mi-a oferit-o! Cei mai profesioniști !
Adina Dumitru
Adina Dumitru
19 Aprilie 2024
Ma bucur foarte mult pentru ca am ales Scoala JETAV Flight Academy. Dupa experienta cu programul Erasmus in Grecia, mi-am dat seama ca imi place sa lucrez intr-un mediu international si, cum imi place sa si calatoresc, m-am gandit la jobul de flight attendant. Astfel, a inceput pentru mine o experienta frumoasa plina de amintiri placute. Instructorii sunt foarte dedicati si ne-au impartasit foarte multe lucruri din experienta dumnealor. Recomand tuturor aceasta scoala de aviatie deoarece veti avea ocazia sa fiti printre cei mai buni din domeniu care va vor ajuta sa va indepliniti visul de a deveni insotitor de zbor! Let's fly high✈️🔝
Andra Sonya Constantinescu
Andra Sonya Constantinescu
19 Aprilie 2024
Profesionalism si dedicare la cele mai inalte standarde. O echipa excelenta si determinata să îndrume persoanele care isi doresc să parcurgă in domeniul aviației. Multumesc pentru o experienta excepțională si pentru oamenii pe care i-am intalnit datorită alegerii JETAV Flight Training Company.
Chiru Ciprian
Chiru Ciprian
19 Aprilie 2024
Am început acest curs pentru ca îmi doresc sa văd lumea și să produc în același timp.Acest curs îți poate oferi toate nevoile necesare fiind una dintre cele mai bune academii din România. O experiență de neuitat cu profesori foarte profesioniști.Recomand acest curs cu încredere.

Sign up for the course

    Our students