Orientare profesională piloți

Este șansa ta să îți descoperi chemarea spre o carieră la înălțime, vino la simulatorul nostru de zbor Boieng 737NG!

Vei primi informatii de la piloți activi în lumea aviației despre tot ceea ce înseamnă profesia de pilot de linie. Vei afla costurile școlii de pilotaj, pașii necesari de urmat și materiile pe care trebuie să le înveți. La sfârșitul ședinței vei primi feedback avizat privind abilitățile tale în vederea începerii unei cariere în aviație.

Zbor introductiv

Te invităm la o zi plină de adrenalină la aerodrmul Strejnic! Bucură-te de priveliști de poveste, în timp ce vei descoperi dacă ai tot ce îți trebuie să zbori chiar tu de plăcere cu propria licență de pilot privat. Cursul se adresează și tinerilor de peste 15 ani.

Pilot pentru o zi

Este prima ta lecție de zbor prin care îți vei da seama de ce înseamnă meseria de pilot! Să simți magia zborului este una dintre cele mai captivante experiențe pe care o poți trăi.

Orientare profesională cabin crew

Dacă eşti interesat(ă) de o carieră la înălţime, unde nici o călătorie nu seamănă cu cealaltă, iar oportunităţiile de dezvoltare personală sunt nelimitate prin însăşi natura jobului, aşteptăm să te cunoaștem la cursul introductiv.

Contactează-ne pentru detalii

SUNĂ-NE
+40 728 354 448

Ce spun cursanții despre noi

Fuga Vali
Fuga Vali
30 Aprilie 2024
O experienta care merita traita, nu doar ca este mega-fun, dar te ajuta sa intelegi si anumite aspecte legate de zborul cu avioanele de linie. Recomand sa incercati, mai ales avand in vedere super “crew-ul” care va intampina si va ghideaza.
Denisa Oancea
Denisa Oancea
27 Aprilie 2024
Am avut parte de o super experienta alaturi de JETAV, si nu ma refer doar la simulatorul de zbor, ci si la oamenii pe care i-am intalnit aici. Ma asteptam sa cunosc oameni rigizi, dar am întalnit de fapt multa rabdare, energie si caldura, umanitate si mi s-a intarit credinta ca omul sfinteste locul. La simularea de zbor a fost cu putina adrenalina si mult mai mult ras, mi-am incarcat bateriile, am simtit multa admiratie si curiozitate. Nu e ceva ce poti intelege pana nu experimentezi. Va mulțumesc si aici, Corina si Stefan!
Cosmin Ban
Cosmin Ban
27 Aprilie 2024
O super experienta pentru baiatul nostru de 13 ani! Recomand din plin! Scenarii de decolare / aterizare foarte diverse si instructive. Cu siguranta vom reveni.
Valentin Avram
Valentin Avram
24 Aprilie 2024
A fost o experiență super. Fiul meu a fost încântat.oamenii sunt punctuali și totul se desfășoară ca într-un curs real. Senzația este incredibilă și o să revenim cu siguranță. Corina, îți mulțumim ca ne-ai convins, a meritat!
Mircea-Bogdan Muntean
Mircea-Bogdan Muntean
24 Aprilie 2024
Am avut plăcerea să mă pregătesc alături de Roman Ștefan în simulatorul Jetav Boeing 737 pentru marile companii aeriene ca pilot profesionist. Experiența și orientarea lor către mediul profesional este echivalentă celor mai înalte standarde internaționale. Recomand!
Gabriela Mihai
Gabriela Mihai
19 Aprilie 2024
Desi am lucrat in aeroport in cadrul check-in ului, m-am indragostit de aviație, iar visul meu a devenit accela de a fii însoțitir de zbor! Mulțumesc aceastei scoli pentru ca m-a ajutat in a imi îndeplinii visul! Mulțumesc doamnei Mihaela pentru toate sfaturile date si tot sprijinul acordat! Mulțumesc și domnului Roth pentru toata informația pe care mi-a oferit-o! Cei mai profesioniști !
Adina Dumitru
Adina Dumitru
19 Aprilie 2024
Ma bucur foarte mult pentru ca am ales Scoala JETAV Flight Academy. Dupa experienta cu programul Erasmus in Grecia, mi-am dat seama ca imi place sa lucrez intr-un mediu international si, cum imi place sa si calatoresc, m-am gandit la jobul de flight attendant. Astfel, a inceput pentru mine o experienta frumoasa plina de amintiri placute. Instructorii sunt foarte dedicati si ne-au impartasit foarte multe lucruri din experienta dumnealor. Recomand tuturor aceasta scoala de aviatie deoarece veti avea ocazia sa fiti printre cei mai buni din domeniu care va vor ajuta sa va indepliniti visul de a deveni insotitor de zbor! Let's fly high✈️🔝
Andra Sonya Constantinescu
Andra Sonya Constantinescu
19 Aprilie 2024
Profesionalism si dedicare la cele mai inalte standarde. O echipa excelenta si determinata să îndrume persoanele care isi doresc să parcurgă in domeniul aviației. Multumesc pentru o experienta excepțională si pentru oamenii pe care i-am intalnit datorită alegerii JETAV Flight Training Company.
Chiru Ciprian
Chiru Ciprian
19 Aprilie 2024
Am început acest curs pentru ca îmi doresc sa văd lumea și să produc în același timp.Acest curs îți poate oferi toate nevoile necesare fiind una dintre cele mai bune academii din România. O experiență de neuitat cu profesori foarte profesioniști.Recomand acest curs cu încredere.

Înscrie-te la curs

    Cursanții noștrii