Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
12 months ago · by · Comments Off on Interviu cu Edith Negrea

Interviu cu Edith Negrea

Edith a considerat mereu ca niciodata nu e prea tarziu pentru implinirea  viselor sale. Mai mult decat atat, dorintele se implinesc doar atunci and esti pregatit pentru ele.  Iar pentru ea, desi are 45 de ani,  momentul perfect pentru a-si incepe cariera de stewardesa, a venit acum. Mai jos ne spune povestea ei, si ce a convins-o sa faca acest pas in aviatie, dandu-i putere si curaj.

1. Ce te-a determinat sa o iei pe acest drum si sa incepi o cariera de stewardesa?

Dorinta mea de a fi stewardesa a aparut inca de la prima calatorie cu avionul. Cand am vazut acele insotitoare de bord atat de frumoase, cu tinuta lor profesionista si cu zambetul lor perfect, m-au fascinat de-a dreptul! Pastrez si acum vie memoria acelei calatorii. Intreaga  calatorie am urmarit cu privirea acele fete perfecte la chip, tinuta,  atitudine si atat de perfectioniste in responsabilitatile lor. Inca de atunci visez sa devin insotitor de bord pentru ca si eu sa reusesc la randul meu sa raman in amintirea cuiva si sa trezesc si altora dorinta de a fi la inaltime si de a face ceea ce isi doresc.

2. De ce ai ales Jetav Flight Training pentru a incepe aceasta cariera?

Sunt fericita ca am avut incredere in sfatul doamnei Mihaela Nastase – de a urma cursurile Scolii Jetav. Doamna Mihaela Nastase, ea insasi instructor la aceasta scoala, impreuna cu toti instructorii de acolo, au stiut in primul rand sa transmita o energie vibranta dandu-mi incredere in mine, ca pot reusi indiferent de varsta, si curajul de care am nevoie. Am intalnit in cadrul cursurilor instructori bine pregatiti care au stiut sa sintetizeze toate informatiile necesare formarii unei baze suficiente pentru a putea porni pe acest drum. Am intalnit profesionalism, responsabilitate dar si voie buna. O altfel de lume, o adevarata familie! Multumesc tuturor pentru aceste zile de-a dreptul minunate care m-au reinventat. Am avut parte si de colegi absolut minunati. O grupa unita si apropiata pe tot parcursul cursului. Colegii m-au integrat usor printre ei desi nu mai am demult varsta lor.

3. Catre ce companie aeriana doresti sa te indrepti? Ce uniforma de stewardesa visezi sa imbraci?

Sincer nu stiu sa spun la ce companie aeriana doresc sa profesez caci deocamdata inca primeaza dorinta de a deveni insotitor de bord. Dar pot sa mentionez despre un anume moment cand m-am simtit bine, rezonand

oarecum cu Blue Air. A fost in ziua cand doamna Mihaela ne-a facut surpriza deosebita de a o invita in clasa noastra pe doamna Melania Javarete, acea doamna puternica, desi micuta de la Blue Air.

4. Ce sfaturi le poti da celor inca indecisi in urmarea acestei cariere?

Urmati-va visul, viitori insotitori de bord! Niciodata nu e prea tarziu! Curajul si increderea in voi vi le intareste Scoala Jetav cu toti instructorii sai! Mult succes!

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585