Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Pilot Training

Piaţa românească şi europeană duce lipsă de piloţi calificaţi. Companiile aeriene nu reusesc să ţină pasul la pregătirea echipajelor cu propria creştere a nevoilor. Companiile dezvoltă strategii în a atrage piloţi de pe piaţă de la companiile concurente. În această idee am creat cele mai mici pachete de pe piaţa pentru piloţii care doresc să se specializeze pe B737 300-900. În România operează (cu baza pe oraşe din România) 44 de aeronave BOEING 737. Cursurile noastre sunt atât pentru piloţii fără experienţă (ATPL frozen/CPL) cât şi pentru cei care au experienţă de zbor pe alte tipuri de aeronave de pasageri. De asemeni avem cursuri de reinoire/revalidare B737 300-900 (EASA license holder ) cât şi curs diferenţe pentru a obţine licenţa si type B737 EASA (ICAO/FAA license holder).

Cursuri Piloţi

Am dezvoltat un parteneriat cu colaboratorul nostru Air Bucharest în vederea garantării unui loc de muncă. Programul se desfăşoara pe o periodă de 2 ani după cum urmează :

1. PRIMUL SEZON

Type Rating include:
-138 ore de teorie în Bucureşti (aproximativ 2 săptămâni )

-minim 9 şedinte de simulator (Full Flight Simulator-FFS) la unul din partenerii noştri (Vilnius/Sofia)

Base Training
-6 decolări şi aterizări la unul din partenerii noştri care poate avea avionul pe orice aeroport din Europa

Line Training
-Minimum 150 ore de zbor cu instructor (Flight under supervision) la operatorul aerian Air Bucharest

2. AL DOILEA SEZON

Angajat al companiei Air Bucharest pe funcţia de copilot B737.
Remuneraţia va fi conform salarizării companiei.
Al doilea Sezon are ca durată aproximativ 5 luni.

- Promovare Comandant –Upgrade to CPT

Împreună cu partenerul Air Bucharest am dezvoltat un program de promovare din copilot la commandant B737. Cursurile sunt pentru copiloţii bine pregătiţi şi cu o experienţă bogată (3000 ore pe tip).

- Curs instructor B737

- Curs diferente-EASA license

Pilotii care nu au licenţă EASA pot aplica la programul nostru de “Differences course ” pentru a obţine din licenţa ICAO sau FAA o licenţă Europeană recunoscută şi foarte căutată în toată lumea.

- Curs diferente de la B737 clasic la NG
Pilotii care au zburat doar B737 CL (clasic) pot opta pentru cursul de diferente B737 cea ce ii va permite sa zboare B737 NG(new generation).

- Curs MCC

Durata Cursului 2 ani

Ce trebuie să ştii înainte să aplici
pentru Cursurile de Piloţi

- Pasiunea pentru zbor este un prim pas, deosebit de important, spre o carieră în aviaţie.
- Chiar specialiştii în aviaţie afirmă că în această meserie motivaţia trebuie să fie intrinsecă.
- Profesia de Pilot înseamnă un stil de viaţă ordonat. Aviatorii sunt încurajaţi ca în timpul liber să facă sport şi să se recreeze astfel încât sistemul lor nervos să se refacă.
- Sănătatea este foarte importantă, de aceea se face un control medical amănunţit.
- De asemenea, un pilot trebuie să se descurce în orice situaţie, să fie responsabil, să aibă viteză de reacţie pentru a lua cea mai bună decizie, să aibă o percepţie şi o memorie foarte bună.

JETAV Flight Academy

Ce spun cursanţii noştri?

JETAV Flight Academy este onorată că a putut fii alături de toţi studenţii care au ales să călătorească cu noi spre o carieră de succes, la înălţime!

În primul rând, toţi profesorii din cadrul şcolii de pregătire Jetav, au o experienţă vastă în domeniul aviaţiei. Aşadar, multe informaţii oferite pe parcursul celor 4 săptămâni de pregătire au fost corelate cu evenimente reale. Întreaga echipă de la Jetav a furnizat informaţii în timp real despre activităţile de recrutare ale companiilor aeriene disponibile în România, făcând tot posibilul pentru a ne pregăti din toate punctele de vedere pentru o angajare cu succes. Am fost susţinută cu sfaturi utile, şedinţă foto pregătitoare, asistenţă pentru redactarea CV-ului, îndrumarea în privinţa obţinerii tuturor documentelor necesare. Prezenţa fizică alături de cursanţi în zilele de examen, cât şi în cele de interviu denotă într-un mod evident profesionalismul şi implicarea totală pentru garantarea succesului cursanţilor.

Georgiana Gherghina Iulie 05, 2015

În urma pregătirii din cadrul JetAv Flight Academy am dobândit cunoştinţele necesare din domeniul aviaţiei pentru a putea susţine cu brio examenele de la Autoritatea Aeronautică.
La scurt timp după obţinerea licenţei de zbor am participat la interviul din cadrul companiei Air Bucharest, iar acum sunt cabin crew în această companie.
Recomand tuturor celor care doresc să urmeze această cale, să aleagă să lucreze cu profesionişti, cu oamenii cu adevărat pasionaţi deoarece de la ei înveţi cel mai bine! Mult succes cu JetAv Flight Academy!

Adela Jivoiu Iunie 12, 2017

Jetav Flight Academy a fost pentru mine şcoala perfectă! Cu profesori de excepţie care mi-au oferit foarte multe detalii despre lumea aviaţiei şi s-au implicat 100% la toate cursurile. În privinţa examenului, nu am avut emoţii deoarece ştiam că parcurgând toată materia şi ascultând sfaturile lor voi lua examenul cu brio (si chiar l-am luat)!

Alin Vintilă Ianuarie 05, 2017

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585