Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Tombolă de CRĂCIUN

De Crăciun ai șansa să-ți primești banii pe curs înapoi!

Înscrie-te la cursul nostru de însoțitori de bord în luna decembrie și poți câștiga întreaga sumă, în cadrul tombolei de sărbători! Te așteptăm la marea extragere, ce va avea loc pe 7 ianuarie la sediul JETAV!

 

1. DESCRIEREA PROMOTIEI

Promotia se desfasoara in perioada 01.12.2018 – 31.12.2018, este organizata S.C. JETAV FLIGHT TRAINING COMPANY SRL, cu sediul in Otopeni, strada 1 Mai, nr.40, parter, Judetul Ilfov, cu punct de lucru in Bucuresti, Sector 1, Bd. Ficusului nr.44 A, Cladirea INAV, etaj 2, telefon +40.722.465.585 ( Head of Training – Geica Alexandru )/ +40.737.880.100 ( Cabin Crew Training Manager- Nastase Mihaela), e-mail: office@jetav.ro, numar de ordine in Registrul Comertului J 23/444/2016, CUI RO 35588605 , reprezentata de domnul Geica Alexandru – Administrator ;

Prin participarea la aceasta Tombolă, Participantii pot beneficia de restituirea integrală a costului Cursului de Insotitor de Bord organizat de JETAV .

2. MECANISMUL DE DESFASURARE AL PROMOTIEI

Toți cei care se înscriu la Cursul de Însoțitor de Bord, în perioada campaniei, și anume 1.12.2018 – 31.12.2018, au șansa de a primi înapoi suma întreagă.

Tombola se va desfășura în format fizic la sediul JETAV,  în data de: 7 ianuarie 2019

Pentru a beneficia de promotie, Participantii trebuie sa se prezinte în data menționată mai sus, la sediul JETAV, pentru a-și depune biletul și a participa la ceremonia de decernare a premiului.

3. DREPTUL LA PARTICIPARE

La aceasta campanie poate participa:

(i) orice persoana fizica cu varsta de peste 18 ani, absolvent al invatamantului liceal , vorbitor limba engleza nivel mediu conversational , apt medical ce se va dovedi ulterior prin Certificat medical emis de un Centru de Medicina Aeronautica ( AEROMED ) ;

(ii) a achizitioneaza Cursul in perioada mai sus mentionata , in limita locurilor disponibile .

4. CONDITII GENERALE

Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care nu intruneste conditiile pentru acest Curs, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana.

Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

5. CLAUZE FINALE

In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii dvs. la acesta Campanie.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta, de a suspenda sau de a prelungi aceasta campanie in orice moment urmand a anunța publicul ;

Organizatorul nu va putea fi tinut responsabil daca, in caz de forta majora sau de o cauza independenta de vointa sa, intervin schimbari de date sau chiar daca aceasta actiune va fi modificata sau anulata.

Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi solutionat pe cale amiabila , in cazul in care acest lucu nu este posibil , litigiile vor fi solutionate de catre instantele de judecata competente de la sediul Organizatorului.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Promotiei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.

ORGANIZATOR ,

JETAV FLIGHT TRAINING COMPANY SRL

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585