Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Şcoala de Stewardese

Ne propunem să facem parte din călătoria ta spre o carieră de însoţitor de bord. Fiind una dintre cele mai ambiţioase şi moderne academii de formare însoţitori de bord, te putem ajuta să-ţi transformi visul în realitate!

Pregăteşte-te pentru o carieră interesantă și de multe călătorii prin toată lumea.

Dacă vrei să începi aventura vieţii tale, înscrie-te acum la CURSUL DE FORMARE MEMBRI ECHIPAJ DE CABINĂ AL ŞCOLII NOASTRE.

Cursuri de formare însoţitori de bord

JETAV FLIGHT ACADEMY este o companie de formare piloţi şi membri echipaj de cabină, acreditată de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR). Aceasta a luat naştere din nevoia de a îmbunătăţi calitatea training-ului în domeniul aviatic. Academia este formată dintr-o echipă dinamică cu bune cunoştiinţe în domeniu şi care cunoaşte bine nevoile pieţei. Instructorii/profesorii noştri, au o experienţă vastă în domeniu, fiind actuali sau foşti angajaţi/colaboratori ai unor companii de renume, cum ar fi: Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR), TAROM, Blue Air , Air Bucharest, Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă , Jetran Air, Rwanda Air, Libyan Airlines, Cyprus Airlines, MNG Airlines, Kyrgyz Air etc.

cost 1500 €
Număr de locuri: între 5 şi 10
Durata cursului: 4-5 Săptămâni
Vârsta minimă: 18 ani
Costul examinării medicale: 290 Lei
Costul Examinării AACR: 119 €
Cost pregătire practică Simulator: 180 €
Pregătirea pentru interviu: Gratuită
Alcătuire CV Gratuită

Durata: 130 ore + 8 ore examinari

PROGRAMA SCOLARA ANALITICA PENTRUL CURSUL DE PREGATIRE INITIALA – MEMBRI ECHIPAJ DE CABINA

1. Cunostinte teoretice generale privind aviatia si reglementarile din domeniul aviatiei care sa acopere toate elementele relevante pentru atributiile si responsabilitatile care le revin membrilor echipajelor de cabina - 40 ore
2. Comunicare - 17 ore
3. Curs introductiv privind factorii umani (HF) in aviatie si managementul resurselor echipajului (CRM) - 12 ore
4. Relatiile cu pasagerii si supravegherea cabinei - 18 ore
5. Aspecte aeromedicale si primul ajutor - 12 ore
6. Bunuri periculoase in conformitate cu instructiunile tehnice al OACI aplicabile - 8 ore
7. Aspecte generale de securitate in aviatie si cunoasterea Regulamentului (CE) nr.300/2008 - 8 ore
8. Pregatirea privind lupta contra incendiului si a fumului - 10 ore
9. Antrenament de supravietuire

Portretul Stewardesei de succes!

Pentru a avea cele mai bune şanse la un post într-o companie aeriană,
o Stewardesă (sau Steward) trebuie să îndeplinească o serie de cerinţe.
- Prima cerinţă este pasiunea. Exact! Pasiunea, faţă de zbor şi faţă de călătorii, te va ajuta să te faci remarcat(ă) în lumea aviaţiei şi să devii o Stewardesă (un Steward) de succes.
- Odată ce ai descoperit această nestemată, pentru că ai o vedere şi o condiţie fizică foarte bună, trebuie să te asiguri că o îngrijeşti cu multă atitudine pozitivă, şi responsabilitate. Ca urmare, spiritul tău vesel şi spontan luminează chipurile oamenilor la simpla ta apariţie în încăpere.
- În acelaşi timp, pasiunea faţă de această meserie trebuie şlefuită şi cu o abilitate excelentă de comunicare; asta înseamnă că eşti empatic(ă) faţă de cei din jur şi ai cunoştiinţe de limba Engleză foarte bune.
- Înotul este unul din sporturile tale preferate. Şi nu în ultimul rând, ai 18 ani împliniţi şi eşti suficient de înalt(ă) cât să ajungi cu mâinile la echipamentul de salvare aflat la o înălţime de 2,12 m.

Dacă te regăseşti sau îţi doreşti să te regăseşti în portretul de mai sus te aşteptăm la Cursurile de Formare Însoţitori de Bord, unde, cu aceeaşi pasiune şi dedicare, profesorii noştri, cu o experienţă de peste 25 de ani în aviaţie, te vor îndruma spre o carieră de succes!

Jetav Flight Academy

Ce spun cursanţii noştri?

JETAV Flight Academy este onorată că a putut fii alături de toţi studenţii care au ales să călătorească cu noi spre o carieră de succes, la înălţime!

În primul rând, toţi profesorii din cadrul şcolii de pregătire Jetav, au o experienţă vastă în domeniul aviaţiei. Aşadar, multe informaţii oferite pe parcursul celor 4 săptămâni de pregătire au fost corelate cu evenimente reale. Întreaga echipă de la Jetav a furnizat informaţii în timp real despre activităţile de recrutare ale companiilor aeriene disponibile în România, făcând tot posibilul pentru a ne pregăti din toate punctele de vedere pentru o angajare cu succes. Am fost susţinută cu sfaturi utile, şedinţă foto pregătitoare, asistenţă pentru redactarea CV-ului, îndrumarea în privinţa obţinerii tuturor documentelor necesare. Prezenţa fizică alături de cursanţi în zilele de examen, cât şi în cele de interviu denotă într-un mod evident profesionalismul şi implicarea totală pentru garantarea succesului cursanţilor.

Georgiana Gherghina Iulie 05, 2015

În urma pregătirii din cadrul JetAv Flight Academy am dobândit cunoştinţele necesare din domeniul aviaţiei pentru a putea susţine cu brio examenele de la Autoritatea Aeronautică.
La scurt timp după obţinerea licenţei de zbor am participat la interviul din cadrul companiei Air Bucharest, iar acum sunt cabin crew în această companie.
Recomand tuturor celor care doresc să urmeze această cale, să aleagă să lucreze cu profesionişti, cu oamenii cu adevărat pasionaţi deoarece de la ei înveţi cel mai bine! Mult succes cu JetAv Flight Academy!

Adela Jivoiu Iunie 12, 2017

Jetav Flight Academy a fost pentru mine şcoala perfectă! Cu profesori de excepţie care mi-au oferit foarte multe detalii despre lumea aviaţiei şi s-au implicat 100% la toate cursurile. În privinţa examenului, nu am avut emoţii deoarece ştiam că parcurgând toată materia şi ascultând sfaturile lor voi lua examenul cu brio (si chiar l-am luat)!

Alin Vintilă Ianuarie 05, 2017

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585