Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
8 months ago · by · Comments Off on Interviu cu Barbu Alexandra Karina, cursanta noastra

Interviu cu Barbu Alexandra Karina, cursanta noastra

De parere ca nimic nu este intamplator in viata, Karina a visat inca de copil sa aiba o cariera printre nori. Da, parea un vis greu de atins, insa cu dedicare si implicare trup si suflet, visul ei s-a implinit. Mai jos ne spune cum a inceput drumul ei in aviatie. 

Karina, cum ai ales sa ajungi stewardesa?

Am stiu de mic copil ca vreau sa parcurg acest drum. Insa, cu cat ma apropiam mai mult de visul meu, in acelasi timp ma si descurajam. A fost greu sa ajung aici, am avut nevoie de multa răbdare si încredere în mine dar a meritat TOT. O parte importantă a reusitei mele au avut-o si parintii mei care m-au sustinut din toate punctele de vedere. Mama mea a fost convinsa de la început ca aici este locul meu si ii sunt recunoscătoare si o sa ii fiu mereu recunoscatoare pentru tot sprijinul pe care mi l-a oferit.

Cum ai ales Academia Jetav pentru cursurile de pregatire?

În vara mi-am propus să încerc, oricât de dificil ar fi drumul până acolo. Odata cu terminarea liceului am stiut ca nu vreau sa urmez o facultate intr-un domeniu pe care nu mi-l doresc asa ca am inceput sa ma documentez foarte bine si sa încep sa imi creez singura propriul drum spre cariera pe care mi-am dorit-o intotdeauna. Avand doar 18 ani in momentul in care am terminat liceul am stiut ca trebuie sa acumulez putina experienta, si sa incep de undeva. Așa ca m-am angajat la Blue Air, la departamentul Customer Support iar acolo a fost momentul in care am simtit cu adevarat ca jobul meu este “sus”, si nu aici, la sol. Am fost surprinsă ca am reusit ca primul meu job sa aiba legatura tot cu aviatia. Nu mi-am propus asta, însa asa a fost sa fie si cu siguranță a fost un mare impuls pentru mine să continui. Tot aici mi-am facut prieteni din domeniul aviatiei cu care si astazi tin legatura iar ăsta este cel mai frumos sentiment.

Urmatorul pas firesc in dezvoltarea mea ca stewardesa, a fost sa ma inscriu la o scoala de aviatie. Si consider ca am ales-o pe cea mai buna. Sa incep cursurile la Jetav Flight Academy a fost partea cea mai frumoasa din viata mea de pana acum.  Am invatat o multime de lucruri,  am capatat o motivatie extraordinară datorită profesorilor care au o multitudine de povești din aviatie si le impartasesc cu atata dragoste incat nu ai cum sa nu te indragostesti de orele de curs. Îmi doresc sa lucrez la o companie din Europa deoarece avand 19 ani in prezent tot ce imi doresc este sa descopăr lumea prin aceasta cariera minunata.

Ce ii poti sfatui pe cei care inca nu sunt siguri ce sa faca si ce sa aleaga pentru acest job?

Sfatul meu pentru toti cei care sunt la început de drum este sa alegeti o scoala bună din care sa iesiti pregatiti pentru a face fata oricarei provocari din aviație, nu doar cu bani pierduti si nu il ultimul rand sa ramaneti motivati. Asta este cel mai important în aviație. Fiecare pas catre un vis este plin de obstacole dar tot ce conteaza este sa credeti in voi si in ceea ce vreti sa deveniți.  Succes tuturor ! “BELIEVE IN THE PERSON YOU WANT TO BECOME”

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585