SCAPĂ UȘOR DE FRICA DE ZBOR!

Dacă îti este frică să zbori noi îți putem rezolva problema cu ajutorul acestui pachet care include discuții cu piloții și specialistii noștri, zbor în simulatorul B737 ce replică cockpitul avionului de linie Boeing 737. Aici vei avea posibilitatea de a descoperi munca piloților atât în cazuri normale, cât și în cazurile în care multe persoane au palpitații, cum sunt cele anormale sau de urgență.

O ședință terapeutică de simulator constă în 1 ora de briefing și 2 ore de zbor pe simulatorul 737NG.

Ideal pentru a-ți trata frica de zbor este să facem un scenariu în care simulăm un zbor real ca de exemplu Otopeni – Sibiu sau Viena – Innsbruk, alături de un pilot real (care activează ca pilot la un operator aerian romnesc). Practic, vei avea parte de discuții aprofundate cu instructorii noștri, care sunt piloti activi, pentru a înțelege pregătirea unui zbor “cap coadă”. Vei aprofunda anumite cunoștințe tehnice și generale de aviație precum și date statistice sau legate de pregătirea personalului navigant. Toate aceste cunoștințe te vor ajuta să îți învingi frica de zbor. Pentru acest pachet recomandăm 2 ședințe de simulator cumulate.

Briefingul se va desfășura astfel:

  • se va discuta orice curiozitate pe care o aveți legată de aviație
  • se va explica panoul de bord
  • se vor introduce datele aeroportului de destinație în calculator
  • se vor introduce condițiile meteo (furtună, vânt, turbulențe)
  • se va explica cum se calculează cantitatea de kerosen necesară până la aeroportul de destinație
  • se va verifica checklistul.

Ce beneficii ai în urma programului?

  • înțelegerea fricilor tale
  • recăpătarea controlului
  • plăcerea de a fii la bordul unei aeronave
  • bucuria unei experiențe aviatice

Costul unei ședințe:

LUNI – VINERI
09:00 – 17:00

200 EURO

LUNI – VINERI
17:00 – 21:30

230 EURO

SAMBATA
DUMINICA

260 EURO

Programează o ședință de Aviofobie

    Întrebări frecvente

    Ce se întâmplă dacă ușa avionului se deschide în timpul zborului?
    Acest lucru este imposibil, contrar multor scenarii hollywoodiene. Este practic imposibil să deschideți oricare dintre ușile cabinei, în timp ce avionul se află în aer, datorită presiunii interioare care este mai mare decât cea din afara avionului.
    Care este cel mai sigur loc în avion?
    Toate locurile sunt sigure. Totuși, turbulențele se simt mai tare în spatele avionului. Dacă vrei o călătorie lină, alege un loc lângă aripi.
    Bagajele mai voluminoase îngreunează zborul?
    Nu. Călătorii și bagajele lor reprezintă doar 5-10% din greutatea avionului. Greutatea bagajelor se află înainte de îmbarcare iar media greutății pasagerilor e aproximată de către cabin crew.
    E periculos să zbori în timpul unei furtuni?
    Nu este periculos să zbori, dar e periculos să aterizezi, din cauza unui fenomen numit “downburst”, ce face aerul să coboare, lovind solul.
    Care sunt cele mai periculoase faze ale zborului?
    Avem trei faze critice ale zborului – decolarea, apropierea și aterizarea – care însumează doar 7% din totalul zborului, dar în timpul cărora se întâmplă 80% dintre situațiile de urgență de la bord.

    Ai nevoie de mai multe detalii?

    SUNĂ-NE
    0728 354 448