Noi credem cu tărie că fiecare copil merită șansa de a vedea lumea din nori și de a-și descoperi pasiunile, acele scântei ce vor pune bazele unui viitor frumos.

Visul de a fi pilot sau explorator al cerului poate fi transformat în realitate prin vizita la simulatoarele de zbor ale Academiei de Aviație JETAV sau prin participarea la activitățile desfășurate la Aerodromul Strejnic. Imaginați-vă bucuria copiilor voștri când vor păși în cabina piloților sau vor naviga chiar ei de la manșa avioanelor. Este o ocazie unică de a trece dincolo de vis și de a trăi aventura direct în lumea fascinantă a aviației.

Programele noastre sunt special create pentru copiii preșcolari și elevi, cu activități interactive și educative care îi vor captiva și îi vor învăța noțiuni noi despre avioane și navigație aeriană. Întâlnirea cu profesioniștii noștri piloți oferă o perspectivă reală și inspiratoare asupra a ceea ce înseamnă să faci parte din lumea aviației.

Suntem bucuroși să împărtășim din experiența noastră, de aceea venim în întâmpinarea părinților care își doresc să le ofere copiilor șansa de a-și împlini visele, prin pachete dedicate lor.

Contactează-ne pentru detalii

SUNĂ-NE
+40 728 354 448

Școala de Vară

În vacanța de vară nu se pierde timpul stând acasă, este timpul să explorezi alături de alți pasionați de zbor.

De la 350 Euro

Școala Altfel

Activitățile în simulatorul nostru s-au dovedit a fi constructive și utile pentru copii.

De la 80 lei/ elev

Pilot pentru o zi

Este prima ta LECȚIE DE ZBOR! Să simți magia zborului este una dintre cele mai captivante experiențe pe care o poți trăi alături de cei dragi.

120 Euro

Zbor introductiv

Te invităm la o zi plină de adrenalină și distracție! Bucură-te de priveliști de poveste sau oferă un cadou inspirat ce nu va fi uitat curând!

De la 170 Euro

CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

Comandă o activitate pentru copilul tău