Chiar și cei mai buni au nevoie de puțin ajutor pentru a ajunge la potențial maxim! Te putem pregăti să te descurci excelent la limba engleză, să iei cu brio interviurile pentru angajarea la marile companiile aeriene sau să te specializezi pe Boeing 737NG/A320.

Pregătirea piloților pentru interviu

Te pregătești să devii pilot de linie, ești pilot și vrei să aplici la un operator aerian sau să te specializezi pe alt tip de aeronavă? Pregătește-te în simulatoarele noastre de zbor alături de instructori cu experiență (TRI/TRE) pentru a stăpâni cu ușurință procedurile standard de operare, pilotarea aeronavei pentru situații anormale, normale și de urgență.

Pregătirea LPC (License Proficiency Check) este esențială pentru menținerea licenței de pilot și pentru validarea cunoștințele mereu actualizate. Acest proces de verificare se concentrează pe aptitudinile pilotului de a efectua aterizări precise și sigure într-o varietate de condiții.

LPC (License Proficiency Check) și OPC (Operator Proficiency Check) sunt evaluări periodice obligatorii pentru membrii echipajului unei linii aeriene. Școala de Aviație JETAV Flight Academy oferă consultanţă în vederea pregătirii echipajelor şi menţinerii recurentei atât teoretice cât şi practice pentru operatori aerieni.

Limba engleză pentru însoțitori de bord

Cursul de engleză se adresează persoanelor care se pregătesc să devină însoțitori de bord și urmează să susțină interviul de angajare la compania aeriena pe care și-o dorește. Dacă ai trac sau ai nevoie de ajutor pentru a devini fluent conversațional, te putem ajuta să stăpânești vocabularul specific în aviației și să reușești.

Pregătirea însoțitorilor de bord pentru interviu

Fiecare compania aeriană are propriile cerințe pe care tu trebuie să le îndeplinești dacă îți dorești să îmbraci o anumită uniformă. Urmând acest curs te vom pregăti să poți face față cu brio tuturor situațiilor pe care le vei întâlni în probele interviului, vei afla ce nu ar trebuie să faci și cum să te prezenți în fața recrutorilor.

Înscrie-te la cursul dorit completând formularul

Ce spun cursanții despre noi

Înscrie-te la curs