Școala de Vară

Suntem singura Academie de Aviație din România care dorește să introducă copiii în lumea aviației pentru a descoperi frumusețea meseriei de pilot. Astfel am creat 2 programe diferite, prin care tinerii vor putea să ia contact cu avioanele cu care își încep pregătirea piloții în carieră sau să învețe cum se pilotează un avion Boeing 737, asemeni piloților de linie.

Programele sunt construite pe structura simplificată a cursurilor pentru piloți și îmbină de-a lungul a 25 de ore, teoria cu practică – câte 5 ore ore zi, de luni până vineri. Tinerii aviatori descoperă și experimentează elementele de bază din materiile principale precum principiile zborului, cunoașterea aeronavei, meteorologie, navigație și comunicare, alături de profesioniști activi în domeniu.

Dacă și copilul tău visează la o carieră la înălțime sau dorești să îi oferi o experiență de neuitat, Școala de Vară JETAV este oportunitatea perfectă pentru vacanța de vară!

În vacanța de vară nu se pierde timpul stând acasă, este timpul să explorezi și să te distrezi alături de alți pasionați de zbor, învățând în fiecare zi lucruri noi ce pot pune bazele unui viitor frumos. Alege din cele 2 programe în funcție de vârsta copilului: Școala la Aerodromul Strejnic (Real pilots) și Școala la simulatoarele de zbor JETAV (Junior Aviators – SEP & Young Aviators – Boeing).

Școala la Aerodrom

500 €

Școala la aerodrom este plină de adrenalină și distracție alături piloți și profesioniști din domeniu unde copii vor zbura cu unul din avioanele JETAV!

Școala la Aerodrom

Școala la simulator Boeing 737

350 €

Atunci când ești pasionat de zbor, lumea e infinit mai frumoasă! Copiii cu vârsta între 12 – 17 ani au șansa să experimenteze magia, la manșa Simulatorului nostru B737NG.

Școala la simulator Boeing 737

Școala la simulator SEP

350 €

Curiozitatea trebuie hrănită! Acum, copiii cu vârsta între 8 – 11 ani au șansa să experimenteze zborul la manșa simulatorului Single Engine Piston.

Școala la simulator SEP

Comandă o activitate pentru copilul tău