Curs Inițial Însoțitor de Bord – Obținere atestat EASA – la clasă

1500 €

Ai visat mereu să vezi lumea și să călătorești? JETAV Flight Academy te ajută cu pregătirea teoretică și practică, facilități de cazare și sprijin pe tot parcursul tău până în momentul angajării- jobul este asigurat!

Curs Inițial Însoțitori de Bord – Obținere atestat EASA – ONLINE

1900 €

Îți dorești să fii însoțitor de bord, însă nu poți participa la cursuri? Cu noi poți obține atestatul alegând cursurile noastre online. Tu trebuie dor să îți dorești să zbori prin lume, de pregătire ta ne vom ocupa noi. Job-ul tău este asigurat!

Curs Obținere atestat EASA pentru Însoțitori de bord din Orient sau alte state Non-EU – la clasă

1200 €

Îți dorești o carieră în aviație însă nu ai prea multe oportunități din cauza localizării geografice? Noi îți oferim șansă să ai cariera mult visată prin pregătirea riguroasă, beneficiind de facilități de cazare și training pentru ce înseamnă să fii un însoțitor de bord.

Curs Șef de Cabină

Conform Manualului Operațional al Companiei Aeriene și legislației în vigoare.

Curs obținere calificare B737/A320

Învață să operezi pe unele dintre cele mai avansate aeronave din lume. Echipa noastră de instructori cu peste 40 de ani de experiență în domeniu, îți va oferi pregătire de top pentru a-ți asigura calificările necesare. Acest curs este conceput pentru a echipa viitorii membri ai echipajului de cabină cu cunoștințele esențiale despre sistemele aeronavei, procedurile de siguranță în caz de urgență și abilitățile de a face față situațiilor specifice de zbor.

Curs Însoțitor de Bord Instructor – Obtinere / Reinnoire / Revalidare

Îți dorești să împărtășești pasiunea ta pentru meseria de însoțitor de bord alături de cursanți? Te ajutăm să obții certificatul sau după nevoie să îl schimbi/reînnoiești. Vei beneficia de cele mai moderne facilități și vei învăța tot ce este nevoie pentru a deveni un bun instructor.

Curs Obținere atestat EASA pentru Însoțitori de bord din Orient sau alte state Non-EU – ONLINE

Descoperă călătoria ca stil de viață prin cursurile online pentru însoțitorii de bord! Acestea sunt special dedicate celor din statele NON-EU însă vei avea parte de aceleași beneficii precum job asigurat, pregătire teoretică și practică.

Înscrie-te la curs