Într-o lume în care negativitatea și invidia sunt parte din viața noastră, cu siguranță veți întâlni oameni care vă vor sfărâma visele de a deveni un însoțitor de bord. Vă vor prezenta toată negativitatea pe care o văd în această meserie și în oamenii care lucrează în acest domeniu.  Vestea proastă este că veți întâlni cu siguranță cel puțin una. Vestea bună este că nu trebuie să îi ascultați. Ascultați-vă inima, chemarea și pe cei care vă vor sprijini în această călătorie.

În majoritatea cazurilor, acele persoane care te vor descuraja și îți vor zdrobi visul de a fi însoțitoare/însoțitor de bord sunt cele care nu au experimentat niciodată cum să devină unul sau care chiar au trecut procesul de screening. Deci, dacă cineva te descurajează, încearcă să-l întrebi dacă a experimentat cândva să devină echipaj de cabină. Dacă îți spune „nu, dar am un prieten a cărui mamă este o verișoară a unchiului soției mele, care este BFF-ul soțului mătușii unui echipaj de cabină”, atunci cu siguranță acest lucru nici măcar nu va fi considerat „credibil”.

Nu permiteți respingeri de la companiile aeriene să vă împiedice să îndepliniți un vis pe care îl aveți din copilărie. În schimb, ia-o ca pe o provocare. Luați fiecare eșec în mod constructiv învățând din greșeala dvs. și îmbunătățindu-vă. Ascultă-i pe cei care îți vor spune care sunt greșelile tale pentru ca tu să fii mai bun. Aceștia sunt de obicei oamenii care vor să îți atingi visul de a deveni într-o zi însoțitoare/ însoțitor de bord. Există într-adevăr o diferență uriașă între acei oameni care îți vor spune greșelile și cei care te vor descuraja să-ți urmărești visele.

Oamenii care vă vor spune ce ai greșit vor de obicei să vă îmbunătățiți atitudinea și comportamentul, astfel încât să puteți deveni parte din echipaj într-o zi. Pe de altă parte, acesta din urmă nu numai că vă va spune că nu sunteți apt să fiți un însoțitor de bord, dar vor vorbi negativ despre slujba și cariera unui însoțitor de bord. Ascultați-l pe primul și evitați-l pe cel din urmă. Nu avem nevoie de prea multă negativitate în viața noastră. În loc să le permiteți altora să dicteze ce drum ar trebui să urmați, urmați-vă propria cale. Dacă știi adânc în inima ta că vrei cu adevărat să devii un însoțitor de bord, ia-ți calea. Pe parcurs, vei întâlni provocări și capcane. Călătoria, garantăm, nu va fi ușoară.

Este posibil să fiți respinsă de compania aeriană, dar la fel ca orice sportiv, accidentările și căderile ne fac mai puternici. Ne fac mai înțelepți. Calea ta nu este calea altora, amintește-ți întotdeauna asta. Este viața ta, nu a lor. Nu vă propuneți să le demonstrați că sunt greșite, ci să vă demonstrați că aveți dreptate că sunteți născuți pentru a fi un însoțitor de bord și, indiferent de ce, veți urma acea cale. Odată ajuns acolo, nu uitați să vă uitați înapoi la călătoria dvs.

Ține-ți picioarele pe pământ și împărtășește cu alți aspiranți ai acestei meserii ajutându-i să-și transforme visele din copilărie în realitate.

 Dacă știi adânc în inima ta că asta vrei să fii, concentrează-te asupra ei, urmează-o. Lucrează pentru asta. Rugați-vă pentru asta. Nu permiteți altora să vă distrugă. Este viața ta, nu a lor.

Succes!

Ne vedem în zbor!