Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
2 years ago · by · Comments Off on Nu permiteți altora să vă ruineze visul de a fi însoțitor de bord

Nu permiteți altora să vă ruineze visul de a fi însoțitor de bord

Într-o lume în care negativitatea și invidia sunt parte din viata noastra, cu siguranță veți întâlni oameni care vă vor sfărâma visele de a deveni un însotitor de bord. Vã vor prezenta toatã negativitatea pe care o vãd in aceasta meserie si in oamenii care lucreazã in acest domeniu.  Vestea proastă este că veți întâlni cu siguranță cel puțin una. Vestea bună este că nu trebuie să îi ascultați. Ascultați-vă inima, chemarea și pe cei care vă vor sprijini în această călătorie.

În majoritatea cazurilor, acele persoane care te vor descuraja și îți vor zdrobi visul de a fi însoțitoare/insotitor de bord sunt cele care nu au experimentat niciodată cum să devină unul sau care chiar au trecut procesul de screening. Deci, dacă cineva te descurajează, încearcă să-l întrebi dacă a experimentat cândva să devină echipaj de cabină. Dacă îți spune „nu, dar am un prieten a cărui mamă este o verișoară a unchiului soției mele, care este BFF-ul soțului mătușii unui echipaj de cabină”, atunci cu siguranță acest lucru nici măcar nu va fi considerat „credibil”.

Nu permiteți respingeri de la companiile aeriene să vă împiedice să îndepliniți un vis pe care il aveti din copilărie. În schimb, ia-o ca pe o provocare. Luați fiecare eșec în mod constructiv învățând din greșeala dvs. și îmbunătățindu-vă. Ascultă-i pe cei care îți vor spune care sunt greșelile tale pentru ca tu să fii mai bun. Aceștia sunt de obicei oamenii care vor să îți atingi visul de a deveni într-o zi însoțitoare/ insotitor de bord. Există într-adevăr o diferență uriașă între acei oameni care îți vor spune greșelile și cei care te vor descuraja să-ți urmărești visele.

Oamenii care vă vor spune ce ai greșit vor de obicei să vă îmbunătățiți atitudinea si comportamentul, astfel încât să puteți deveni parte din echipaj într-o zi. Pe de altă parte, acesta din urmă nu numai că vă va spune că nu sunteți apt să fiți un insotitor de bord, dar vor vorbi negativ despre slujba și cariera unui insotitor de bord. Ascultați-l pe primul și evitați-l pe cel din urmă. Nu avem nevoie de prea multă negativitate în viața noastră. În loc să le permiteți altora să dicteze ce drum ar trebui să urmați, urmați-vă propria cale. Dacă știi adânc în inima ta că vrei cu adevărat să devii un insotitor de bord, ia-ți calea. Pe parcurs, vei întâlni provocări și capcane. Călătoria, garantăm, nu va fi ușoară.

Este posibil să fiți respinsă de compania aeriană, dar la fel ca orice sportiv, accidentările și căderile ne fac mai puternici. Ne fac mai înțelepți. Calea ta nu este calea altora, amintește-ți întotdeauna asta. Este viața ta, nu a lor. Nu vă propuneți să le demonstrați că sunt greșite, ci să vă demonstrați că aveți dreptate că sunteți născuți pentru a fi un insotitor de bord și, indiferent de ce, veți urma acea cale. Odată ajuns acolo, nu uitați să vă uitați înapoi la călătoria dvs.

Ține-ți picioarele pe pământ și împãrtãseste cu alți aspiranți ai acestei meserii ajutandu-i să-și transforme visele din copilărie în realitate.

 Dacă știi adânc în inima ta că asta vrei să fii, concentrează-te asupra ei, urmează-o. Lucreaza pentru asta. Rugați-vă pentru asta. Nu permiteți altora să vă distrugă. Este viața ta, nu a lor.

Succes!

Ne vedem in zbor! 🙂

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: [email protected]
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585