Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
4 years ago · by · Comments Off on Jetav Flight Academy la BIAS 2019

Jetav Flight Academy la BIAS 2019

Mii de români au participat sambata la a 11-a ediţie a evenimentului “Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition” (BIAS 2019), desfășurat pe Aeropotul Băneasa – Aurel Vlaicu, din capitala. Cel mai impresionant show aerian al României și cel mai așteptat al anului a reunit sute de aeronave, piloţi civili şi militari. Alaturi de ei, pentru prima oara in calitate de expozant si participant, Academia Jetav a adunat la standul sau din cadrul BIAS mii de persoane interesate de zbor si aviatie.Jetav Flight Academy a oferit celor prezenti la show-ul aerian o experienta completa, de neuitat, punand la dispozitia vizitatorilor cea mai noua atractie a scolii de zbor, un avion real Cessna, disponibil pentru zboruri. Toti cei pasionati de zbor au putut admira si “incerca la sol” avionul Jetav. Pentru cei mici, care deja stiu ca isi doresc sa ajunga aviatori, Jetav a adus la standul BIAS un simulator de zbor, care a fost practic atractia zilei.
Intrebarile si-au primit raspunsuri de la instructorii Jetav prezenti la BIAS cat si de la fosti cursanti sau traineri, bucurosi sa ofere informatii diverse oaspetilor. Aceasta a fost prima prezenta JETAV in cadrul BIAS insa cu siguranta nu si ultima si promitem o traditie de lunga durata in cadrul show-ului! Daca ne-ai ratat in cadrul BIAS nu uita ca ne poti gasi oricand la sediul nostru JETAV, acolo unde desfasuram cursuri pentru viitori insotitori de bord, cursuri pentru piloti dar si simulatorul de zbor Boeing 737, disponibil pentru oricine isi doreste o experienta de neuitat!

CURSUL DE FORMARE MEMBRI AI ECHIPAJULUI Contact +40737880100 Ne propunem să facem parte din călătoria ta spre o carieră de însoțitor de bord. Te putem ajuta să-ți transformi visul în realitate! Simulatoare Zbor Contact +40722465585, +40728354448, [email protected] Academia noastră oferă posibilitatea de a efectua ședințe de simulator, proiect unic în România, simulare pe Boeing 737 NG. Pilot Training Contact +40722465585 Cursurile noastre sunt atât pentru piloții fără experiență (ATPL frozen/CPL), cât și pentru cei care au experiență de zbor pe alte tipuri de aeronave de pasageri.

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: [email protected]
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585