O vizita la simulatorul Boeing 737NG by JETAV nu înseamna doar o ora-două de distracție pentru cel mic, dar și ocazia descoperirii unei pasiuni, ce poate genera un viitor frumos!

La noi poți discuta cu specialiști în domeniu, atât despre curiozitățile dar și despre temerile tale și/sau ale copilului tău.

Activitățile în simulatorul nostru s-au dovedit a fi constructive și utile pentru copiii de la Dorothy Gradinita-Cresa-AfterSchool și abia așteptăm să oferim și altor copii cheia spre lumea aviației!

De aceea, am creat 2 pachete destinate celor mici și plini de energie și vise mari din ciclul primar și gimnazial!

grup sub 10 elevi

120 lei/elev

grup între 10 și 20 elevi

100 lei/elev

grup peste 20 elevi

80 lei/elev

Pachetele includ:

  • turul complet al bazei JETAV
  • prezentarea într-un limbaj prietenos și ludic al tuturor aspectelor importante din domeniul aviației
  • vizionarea unui zbor – de la decolare la aterizare – executat de către doi piloți în simulator
  • jocuri, distracție
  • cei care își așteaptă rândul la simulator vor avea ocazia să urmărească filmulețe și documentare din lumea aviației.

Cei mici vor putea să descopere o pasiune nouă, ce le va spori creativitatea și atenția, dacă nu chiar un drum spre o viață plină de succes și experiențe unice.

Un lucru este sigur, acela ca industria aviației se află printre cele de viitor, fiind într-o continuă dezvoltare. Este un domeniu bogat, cu nenumărate posibilități.

În plus, vizita la simulatorul nostru B 737NG, contribuie la prevenirea unor viitoare frici de zbor. Copiii sunt în permanență ajutați și sustinuti de piloții nostri, care le vor oferi tot ce au nevoie pentru a se simți complet în siguranță.

Până la urmă, amintirile sunt cele mai importante lucruri pe care nu ni le poate lua nimeni, de aceea este important să acumulam cât mai multe experiențe minunate, atât din punct de vedere educațional, cât și social sau emoțional.

Orice copil merita să privească lumea de sus și să aiba parte de susținere din partea educatorilor și a profesioniștilor.

Programează rapid o ședință și oferă-i celui mic un cadou pe viață! Simulatorul se află în locația: Pipera, cartier Henri Coanda.