Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
2 years ago · by · Comments Off on ”Training” in Simulatorul B737-NG

”Training” in Simulatorul B737-NG

Am avut o perioadã plinã de evenimente in cadrul scolii. Am fost invitati la numeroase emisiuni unde Academia a fost prezentatã si unde s-au demonstrat in direct avantajele unei astfel de meserii. Am incercat sa aducem oamenii obisnuiti aproape de noi, de aviatori, indiferent cã aleg sa devinã piloti sau membri ai echipajului de cabinã!
Gratie simulatorului de zbor cu care este dotata Academia, suntem astãzi in masurã sã afirmãm cã toti cursantii scolii noastre beneficiazã de un ”training” real, au parte de experienta zborului si odata cu asta experimenteazã ”live” sarcinile si situatiile pe care le intalnesc in timpul zborului, in avioane reale!
Cunostintele practice ale unui membru al echipajului de cabinã sunt considerabil îmbunatatite de acest antrenament. Faptul cã viitorii ”cabin crew” au ocazia sã exerseze manevrele de imobilizare a pilotului in caz de incapacitare a acestuia, ca învatã sa citeascã ”check-list”-urile si sã primeascã explicatii exersând in timp real toate manevrele procedurale cu ajutorul lui Andrei, instructorul nostru de simulator, a însemnat foarte mult pentru cursantii nostri!

Totodata, cursantilor le-a fost explicata procedura de acces in cabina de pilotaj, pozitionarea echipamentelor din cockpit si cum pot fi ele folosite intr-o situatie de urgenta si deasemenea procedura de evacuare a pilotilor.
In acest testimonial o sa ma limitez doar la a cita “impresiile “ lor la cald, chiar la iesirea din simulator si sa vã invit sa ne faceti o vizita. Cu sigurantã veti avea parte de o experienta super faina !

Pasiuc Diana : ” Sunt incantata si mandra de experienta din simulatorul B737, mai ales pentru ca este singurul privat din Romania care este deschis pentru oricine doreste si are curiozitatea sa vada cum arata o cabina de pilotaj sau poate chiar are teama de zbor. Iubesc aviatia, ma mandresc cu colegii mei si recomand tuturor sa incerce macar o data un zbor in simulator.”

Alexandra Balan: ”Ma bucur ca am avut parte de aceasta experienta unica si am cunoscut oameni cu adevarat profesionisti, cu pregatire excelenta in acest domeniu, care au ajutat ca visul meu sa prinda aripi! ”

Boncea Ionela: ”O experienta placuta si ceva cu totul nou pentru mine!”

Mistreanu Cristina: ” Ma bucur ca am avut ocazia, in cadrul cursului, sa am parte de experienta unui simulator de zbor. Imita perfect cabina de pilotaj a unui avion!”

Pislea Torok Adelina : ” Prima data cand am experimentat o intalnire cu un simulator si cu cei mai buni instructori de zbor. M-am simtit ca un copil entuziasmat care vede pentru prima data jucaria lui preferata in marime naturala! Ne-au fost explicate principiile de baza ale functionarii simulatorului de zbor precum si procedurile aplicate de pilotii si de insotitorii de bord in toate situatiile intalnite pe timpul zborului. Este o ocazie unica si stiu ca nicio alta scoala din Romania nu ofera un astfel de training!”

Manolache Nicusor : ”Nu am avut idee despre aviatie, zbor si complexitatea lui pana la intrarea in simulator! A fost o experienta pe care as repeta-o oricand. Ma simt mult mai pregatit acum sa fac fata tuturor situatiilor pe care as putea sa le intalnesc in meseria de insotitor de bord!

Putina Elena: ” O experienta inedita! Oameni frumosi si pasionati! M-a facut sa vreau sa aflu si mai multe despre tot ceea ce inseamna zborul si abia astept sa ne revedem cu totii in postura de membri de echipaj.”

Ochea Madalina : ” Vizita la simulator a fost o experienta interesanta si placuta totodata….un lucru nou pentru mine, pe care l-as repeta oricand!

Cazacu Isabela : ” Experienta din simulatorul B737 a fost unica pentru mine, fiind prima ocazie de a-mi petrece cateva zeci de minute la un simulator alaturi de piloti-coordonatori, foarte bine pregatiti. Primul lucru realizat inainte de zbor a fost explicarea butoanelor dosponibile in cabina, ce semnalizeaza fiecare instrument si cum se foloseste. Sincer, a fost asemanator cu prima data cand am urcat in masina la scoala de soferi iar instructorul iti explica bordul masinii. O experienta minunata pe care nu o s-o uit. ”

Crãcea Mihai: ” Pentru mine a fost o experienta destul de frumoasa tinand cont ca mi-as dori sa devin pilot. Am avut o teere, pentru ca erau foarte multe butoane dar, dupa ce ne-au fost explicate pe sectiuni, totul a devenit fascinant. Cu siguranta ma voi indrepta catre scoala de piloti.”

 

De aici, din cockpit-ul simulatorului va saluta intreaga echipa a Academiei si va asteapta cu drag !!!

 

27 Martie 2018

Testimonial realizat de,

Andreea Mãlãncioiu

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585