Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
2 years ago · by · Comments Off on Testimonial Cristina Mușat

Testimonial Cristina Mușat

“Am început să cochetez cu ideea din anul întâi de facultate, având ocazia de a lucra în aviația privată încă de la începutul carierei mele, și cred că asta și-a pus amprenta asupra deciziei de a rămâne în acest domeniu și după absolvirea Universității.
Sunt o persoană practică, înclinată spre științele exacte și am fost întotdeauna uimită de evoluția tehnologiei în aviație, de rapiditatea cu care se desfășoară schimbările și de frumusețea zborului în sine, de virtuozitatea uriașelor “păsări din metal” precum și a celor care le ridică și le așează cu atâta precizie de fiecare dată.

Cu un background și cu o pasiune pentru științele exacte-am terminat Academia de Studii Economice-secțiunea management și administrarea afacerilor, mi-a fost foarte ușor să mă înrolez într-un sistem unde orice acțiune intreprinsă presupune calcule precise și disciplină, dar în aceeași măsură îți da șansa să îți porți visurile la înălțime și să le transformi în realitate.

Aviația privată este practic o altă secțiune a aviației civile și experiența acumulată în primii 2 ani de zbor ca și însoțitoare de bord la Țiriac Air m-a  ajutat să iau decizia de a rămâne în această zonă și de a continua să mă perfecționez în această direcție. Am început să lucrez la Air Bucharest la vârsta de 22 de ani și în scurt timp am devenit instructor, apoi instructor examinator. Am fost printre cele mai tinere instructoare licențiate de Autoritatea Civilă Aeronautică Română și m-am bucurat din suflet de acest privilegiu considerând de datoria mea să împărtășesc colegelor și elevilor de mai târziu de la școala de aviație unde activez și că lector din cunoștințele mele,dobândite în toți acești ani de zbor.

Am descoperit pe parcursul colaborării mele cu Jetav Flight Training o echipă întreagă de oameni dedicați acestei meserii și apropiați de cursanți, cu o abordare modernă și actuală a metodelor de instruire, o echipă dinamică și în permanență “la înălțime”, așa cum i-a obișnuit zborul, dar și practică dobândită alături de cursanți de-a lungul anilor.

Vin cu plăcere să predau elevilor la fiecare sesiune organizată de școală, am marea șansă de a preda materia într-un mod interactiv și foarte apropiat de realitate, echipamentele prezentate sunt exact cele întâlnite în avion și materia este structurată pe module care beneficiază de aparatură de prezentare de ultimă generație, astfel elevii au parte de un proces de învățare activ și eficient.

Personal consider că cel mai mare atuu al unei școli este dat de rata de promovabilitate la examenele finale, precum și de procentajul celor care-și găsesc rapid un loc de muncă în domeniu, iar aici Jetav poate să se mândrească cu o rată a promovării examenelor de 90% în sesiunea inițială, și cu un procentaj de 75% al celor deja angajați la diverse companii aeriene.
Am multe să vă povestesc, despre disciplinele studiate în cadrul cursurilor școlii, despre colegii mei care sunt dedicați și implicați în acest efort de a livra nu doar mână de lucru în acest domeniu, ci niște profesioniști care să îndeplinească cu brio și cele mai exigente cerințe ale companiilor aeriene, dar despre toate astea sunt sigură că veți avea ocazia să vorbiți și în următoarele articole!

Pe mine mă găsiți aici, @Cristina Mușat Facebook/Instagram/Snapchat, site-ul Air Bucharest, precum și aici @Jetav Facebook/Instagram/Snapchat. Zile faine, cer senin!”

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585