Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
1 year ago · by · Comments Off on Testimonal Raluca Stan

Testimonal Raluca Stan

Raluca Stan, cursanta Jetav Flight Training, a acceptat sa ne spuna punctul ei de vedere legat de cursurile scolii de aviatie pe care a urmat-o. Desi are doar 19 ani si a venit tocmai din Focsani ca sa faca cursurile de stewardesa, Raluca spune ca decizia de a urma o cariera in aviatie a fost cea mai buna din viata ei. Mai jos ne spune povestea sa:

Raluca: Nu am o poveste extraordinara de viata insa am ceva ce consider ca toata lumea ar trebui sa aiba. Vise. Fiecare persoana, chiar din primele clipe ale vietii, incepe sa doreasca ceva cu ardoare. In cazul meu, atuncicand eram mica si inca nu stiam raspunsul la intrebarea – “Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?”, raspundeam ca toti copiii: “doctor, avocat, etc…” Crescand insa, am realizat ca anumite trasaturi ale caracterului meu nu se potrivesc cu cerintele unei cariere de doctor sau de avocat. Intotdeauna am fost o fire visatoare si cu capul in nori si m-am gandit ca e momentul sa fiu cu capul in nori si la propriu! Aviatia este un domeniu care necesita toata dedicatia sufleteasca si munca si este unul extrem de greu. Mai greu decat pare din exterior. Insa daca ar fi usor, nu ar mai fi la fel de fascinant. Este un vis pentru care merita sa luptam!

De ce ai ales cariera de însoțitor de bord? Ce te-a convins cel mai mult?

Ceea ce vazusem si auzisem la actuali insotitori de bord este ceea ce m-a convins sa aleg acest drum. Oricum, ideea de zbor m-a atras intotdeauna. E ceva ce te lasa sa observi cat de mici suntem noi, ca oameni, si te lasa totusi sa realizezi si cate am reusit sa construim pe aceasta planeta minunata.

 

Cum a fost experienta ta la scoala de aviatie Jetav Flight Training?

Experienta mea la cursurile scolii de aviatie Jetav a fost una extraordinara. Zi de zi invatam lucruri noi si ma determina sa vreau sa aflu tot mai multe. Au fost zile intense, pline de informatie dar si de oboseala, o oboseala pe care nu o simti insa. Stiti cum se spune, cand faci ceea ce iti place, esti in vacanta mereu. Am avut parte de profesori extraordinari, fiecare foarte explicit in domeniul lui si determinat in ceea ce face. Lucrul care m-a surprins cel mai tare la fiecare dintre ei era insa, pasiunea care le se citea in ochi si sclipirea care rasarea in pupilele lor atunci cand vorbeau despre aviatie si zbor. Singurul lucru pe care il gandeam in acele clipe era ca doresc si eu sa am acea sclipire in ochi. Nu pot sa mai astept pana in ziua in care sa fiu “infectata” cu “microbul aviatiei!” De asemenea, trebuie sa mai mentionez ca si colegii mei de grupa au fost deosebiti. Au reusit mereu sa faca totul sa para mai simplu si mai usor de suportat. Am avut si mici nelamuri, ca in orice grup, insa am reusit sa depasim totul ca o echipa. In esenta, aceasta este una dintre trasaturile cele mai importante in meseria de insotitor de bord, sa lucram in echipa!

 

Care sunt planurile de viitor?! La ce companie îți dorești sa ajungi? De ce?

As dori sa lucrez la orice companie aeriana. Imi place atat de mult ideea de zbor incat nu cred ca e atat de important ce aleg, atata timp cat fac ceea ce imi place. Indiferent de compania la care voi zbura insa, stiu ca va exista multa munca. Va trebui sa ne trezim la ore diferite in fiecare zi, sa spunem adio unui program normal, sa facem pasagerii sa se simta confortabil dar in acelasi timp si in siguranta.

 

Ce sfaturi le dai celor care doresc sa se înscrie la scoala de aviatie Jetav?

Primul sfat pe care l-as da oricui este “fa-o!” Nu mai astepta! Nu trebuie sa iti fie teama sa-ti indeplinesti visele, scoala Jetav te introduce practic in spiritul aviatiei, este o scoala in care inveti o multime de lucruri noi si te pregateste pentru ceea ce va urma in cariera ta de insotitor de bord, prin cele mai bune metode. Sunt metode inovative si atractive de invatare, cu care nu te plictisesti nicio zi. Daca ai perceptia ca esti o persoana caruia pamantul nu i-a oferit ceea ce ii trebuie, incearca cerul si alege Jetav!

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585