Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

BLACK FRIDAY – super oferte Cabin Crew!

#Biletul tău #către #întreaga #lume este aici și costă numai 1000 de euro!

Înscrie-te la cursul nostru de formare însoțitori de bord ACUM și prinde unul din locurile rezervate participanților promoției în următoarea noastră grupă!

După ocuparea celor 20 de locuri incluse în promoție, mai oferim o șansă și punem la bătaie încă 20 de locuri, la prețul de 1200 de euro.

Bucură-te de o carieră minunată, unde pasiunea și profesionalismul se îmbină armonios, și care te poartă prin cele mai tari locații de pe cele 7 continente!

0737880100

* Te poți înscrie chiar dacă ești în clasa a 12a, urmând să începi cursul după ce termini anul școlar. Cursurile încep în data de 15 a fiecărei luni.

** Semnarea contractului se face personal, la sediul Academiei JETAV, până pe data de 30 noiembrie 2019.

*** Promoția este valabilă în limita a 20 de locuri în valoare de 1000 de euro, respectiv 20 de locuri în valoare de 1200 de euro.

 


  1. DESCRIEREA PROMOTIEI

Promoția se desfășoară in perioada 01.11.2019 – 30.11.2019, este organizata S.C. JETAV FLIGHT TRAINING COMPANY SRL, cu sediul in Otopeni, strada 1 Mai, nr.40, parter, Județul Ilfov, cu punct de lucru in București, Sector 1, Bd. Ficusului nr.44 A, Clădirea INAV, etaj 2, telefon +40.722.465.585 (Head of Training – Geica Alexandru)/ +40.737.880.100 (Cabin Crew Training Manager- Nastase Mihaela), e-mail: office@jetav.ro, număr de ordine in Registrul Comerțului J 23/444/2016, CUI RO 35588605 , reprezentata de domnul Geica Alexandru – Administrator ;

Prin participarea la aceasta Campanie poți beneficia de reducere de 33%, respectiv 20%, pentru Cursurile de Însoțitor de Bord organizate de JETAV .

  1. MECANISMUL DE DESFASURARE AL PROMOTIEI

Promoția se desfășoară pe pagina o oficiala de internet www jetav.ro .precum si pe Facebook, in limita locurilor disponibile. Primii 20 de  înscriși vor beneficia de Curs la prețul de 1000 de euro, iar următorii 20 vor beneficia de Curs la prețul de 1200 de euro. Participarea la curs se va face in funcție de data înscrierii .

Cursurile încep in data de 15 a fiecărei luni . Momentul începerii cursului va fi Notificat de către JETAV cu 10 zile înainte prin email , telefon , etc . Aveți dreptul sa refuzați participarea într-o anumita grupa o singura data. Oferta e valabila 12 luni, pentru finalizarea cursurilor.  Participarea la una din grupele viitoare in termenul de 12 luni o stabilește JETAV.

Pentru a beneficia de promoție, după completarea formularului si/sau discuției telefonice, Participantul trebuie sa se prezinte pana la data de 30.11.2019 inclusiv , pentru a achita integral Cursul de Însoțitor de Bord si sa semneze Contractul de Pregătire Inițială pentru Membrii Echipajului de Cabina .

  1. DREPTUL LA PARTICIPARE

La aceasta campanie poate participa:

(i) orice persoana fizica cu vârsta de peste 18 ani, absolvent al învățământului liceal , vorbitor limba engleza nivel mediu conversațional , apt medical ce se va dovedi ulterior prin Certificat medical emis de un Centru de Medicina Aeronautica (AEROMED) ;

(ii)  orice persoana care achiziționează Cursul la promoție, in perioada mai sus menționată,  in limita locurilor disponibile .

  1. CONDITII GENERALE

Organizatorul își rezerva dreptul, la discreția sa absoluta, de a descalifica orice persoana care nu întrunește condițiile pentru acest Curs , care încalcă prezentul Regulament, care acționează într-un mod lipsit de etică sau perturbator sau care se determina ca acționează cu intenția de a deranja, abuza, amenința sau hartui orice persoana.

Utilizarea,  in orice mod, a unor metode frauduloase de înscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor înregistrărilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

  1. CLAUZE FINALE

In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau răspunzător pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participării dvs. la acesta Campanie.

Organizatorul își rezerva dreptul de a înceta, de a suspenda sau de a prelungi aceasta campanie in orice moment urmând a anunța publicul ;

Organizatorul nu va putea fi ținut responsabil daca, in caz de forță majora sau de o cauza independenta de voința sa, intervin schimbări de date sau chiar daca aceasta acțiune va fi modificata sau anulata.

Prezentul Regulament este guvernat de legislația romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislația romana. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi soluționat pe cale amiabila , in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de către instanțele de judecata competente de la sediul Organizatorului.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfășurarea Promoției in condiții normale conform celor de mai sus, dar nu își asuma răspunderea pentru reclamații, contestații ale participanților care nu vizează încălcarea cadrului legal in vigoare.

ORGANIZATOR ,

JETAV FLIGHT TRAINING COMPANY SRL

 

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585