Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Promotie BLACK FRIDAY

La JETAV ai ofertă specială de Black Friday întreaga lună!

Înscrie-te la cursul nostru de formare însoțitori de zbor cu doar 1000 de euro!

La noi e ușor să-ți iei “aripile” și o carieră la înălțime, fiindcă ai alături lectori activi și experimentați, gata să-ți ofere toate “armele” de care ai nevoie! E momentul IDEAL să acționezi spre îndeplinirea visului tău.

Sună acum la numărul 0737880100 și prinde unul din locurile rezervate participanților promoției în următoarea noastră grupă! Te poți înscrie chiar dacă ești în clasa a 12a, deoarece cursul se poate urma în decursul unui an.

 

*** Promoția este valabilă în limita a 20 de locuri.

 

1. DESCRIEREA PROMOTIEI

Promotia se desfasoara in perioada 01.11.2018 – 30.11.2018, este organizata S.C. JETAV FLIGHT TRAINING COMPANY SRL, cu sediul in Otopeni, strada 1 Mai, nr.40, parter, Judetul Ilfov, cu punct de lucru in Bucuresti, Sector 1, Bd. Ficusului nr.44 A, Cladirea INAV, etaj 2, telefon +40.722.465.585 ( Head of Training – Geica Alexandru )/ +40.737.880.100 ( Cabin Crew Training Manager- Nastase Mihaela), e-mail: office@jetav.ro, numar de ordine in Registrul Comertului J 23/444/2016, CUI RO 35588605 , reprezentata de domnul Geica Alexandru – Administrator ;

Prin participarea la aceasta Campanie poti beneficia de o reducere de 33% pentru Cursurile de Insotitor de Bord organizate de JETAV .

2. MECANISMUL DE DESFASURARE AL PROMOTIEI

Promotia se desfasoara pe pagina o oficiala de intrenet www jetav.ro .precum si pe facebook , in limita locurilor disponibile iar participarea la curs se va face in functie de data inscrierii .

Cursurile incep in data de 15 a fiecarei luni . Momentul inceperii cursului va fi Notificat de catre JETAV cu 10 zile inainte prin email , telefon , etc . Aveți dreptul sa refuzați participarea într-o anumita grupa o singura data. Oferta e valabila 12 luni, pentru finalizarea cursurilor.  Participarea la una din grupele viitoare in termenul de 12 luni o stabileste JETAV. 

Pentru a beneficia de promotie, dupa completarea formularului si/sau discutiei telefonice, Participantul trebuie sa se prezinte pana la data de 30.11.2018 inclusiv , pentru a achita integral Cursul de Insotitor de Bord si sa semneze Contractul de Pregatire Initiala pentru Membrii Echipajului de Cabina .

3. DREPTUL LA PARTICIPARE

La aceasta campanie poate participa:

(i) orice persoana fizica cu varsta de peste 18 ani, absolvent al invatamantului liceal , vorbitor limba engleza nivel mediu conversational , apt medical ce se va dovedi ulterior prin Certificat medical emis de un Centru de Medicina Aeronautica ( AEROMED ) ;

(ii) a achizitioneaza Cursul la promotie, in perioada mai sus mentionata , in limita locurilor disponibile .

4. CONDITII GENERALE

Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care nu intruneste conditiile pentru acest Curs , care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. 

Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

5. CLAUZE FINALE

In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii dvs. la acesta Campanie.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta, de a suspenda sau de a prelungi aceasta campanie in orice moment urmand a anunța publicul ;

Organizatorul nu va putea fi tinut responsabil daca, in caz de forta majora sau de o cauza independenta de vointa sa, intervin schimbari de date sau chiar daca aceasta actiune va fi modificata sau anulata.

Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi solutionat pe cale amiabila , in cazul in care acest lucu nu este posibil , litigiile vor fi solutionate de catre instantele de judecata competente de la sediul Organizatorului.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Promotiei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.

ORGANIZATOR ,

JETAV FLIGHT TRAINING COMPANY SRL

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585