Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
2 years ago · by · Comments Off on Interviu cu Silvia Badauta, stewardesa Air Bucharest

Interviu cu Silvia Badauta, stewardesa Air Bucharest

Aflati astazi povestea Silviei Badauta, stewardesa Air Bucharest, cea care si-a dorit aceasta meserie din momentul in care, micuta fiind, a incaltat pentru prima oara pantofii cu toc ai mamei sale!

 

  1. Mi-ai spus ca asta a fost visul tau din copilarie, Silvia, si ca ai stiut de la o varsta foarte frageda ca trebuie sa ajungi aici. De cata determinare ai avut nevoie ca sa-ti poti indeplini acest vis?

 

In anii copilariei, atunci cand mai toate fetitele se viseaza printese, eu aveam un singur vis, acela de a deveni stewardesa! Visul asta s-a materializat in 2013, cand m-am angajat la Air Bucharest si asa a inceput povestea unei meserii atat de mult dorite.

 

  1. A fost greu sa iti implinesti acest vis ?

 

Mie mi s-a parut usor, am avut nevoie doar de determinarea de a-mi urmari propriul vis pana cand s-a transformat in realitate, dar asta se datoreaza si faptului ca sunt foarte focusata pe scopurile mele atunci cand imi propun ceva, tratez totul cu seriozitate si cu multa responsabilitate.

 

  1. Stiu ca echipajele Air Bucharest sunt exclusiv feminine, crezi ca echipajele ar fi mai eficiente daca in componenta lor ar intra si barbati?

 

Sunt sigura ca si barbatii isi pot indeplini cel putin la fel de bine ca noi indatoririle de serviciu aferente acestui post. Sunt sigura ca sinergia ar fi perfecta, indiferent de componenta echipajului.

 

  1. Care crezi ca sunt caracteristicile care te definesc si te recomanda in aceasta meserie, ce fel de “om de aviatie” esti?

 

Sunt o persoana de incredere, cu un caracter puternic si foarte hotarat. Sunt ambitioasa si serioasa, foarte responsabila cu mine si cu cei din jurul meu, atat la serviciu cat si in viata personala. Imi place punctualitatea si sunt rabdatoare, ascult si incerc sa ajut oamenii in masura in care acest lucru sta in puterea mea. Iubesc lucrul in echipa si imi consider colegii o a doua familie, poate si datorita faptului ca ma consider fericita, implinita si norocoasa cu meseria si cu sansa de a face ce-mi place!

 

  1. Stiu ca ai absolvit cursul de Instructor insotitor de bord anul trecut in cadrul academiei Jetav, cum ti s-a parut si care este opinia ta cu privire la cursurile de formare/perfectionare pe care academia noastra le are in portofoliu?

 

A fost o perioada cand aceste cursuri erau obligatorii, nu puteai sa aplici pentru un astfel de job fara o diploma de absolvire a unui curs de profil, asa a fost si in cazul meu, dar acum nu mai sunt obligatorii. Eu cred ca e cel mai bine sa urmezi o astfel de specializare, te ajuta mult in a capata obisnuinta meseriei, in a te familiariza cu aeronava si nu trebuie neglijat faptul ca in majoritatea anunturilor de recrutare este specificat clar ca, daca ai un atestat pe tip, asta reprezinta un avantaj!

Eu am avut sansa sa le intalnesc la cursul de instructori pe colegele mele, Mihaela Nastase si Cristina Musat, precum si pe domnul Valentin Roth, care mi-au ghidat pasii si datorita carora am ajuns la randul meu in pozitia in care ii pot invata oricand pe alti colegi ai mei despre tainele acestei frumoase meserii.

 

  1. Te imbratisez cu mult drag Silvia si doresc sa te rog sa le dai potentialilor elevi ai Academiei un sfat in incheierea interviului, ceva ce a functionat si te-a motivat pe tine in cariera!

 

Credeti cu tarie in ceea ce faceti, alegeti intotdeauna atat cu sufletul cat si cu mintea iar lucrurile care sunt predestinate se vor intampla mai devreme sau mai tarziu!

Multumesc Andreea pentru acest testimonial, va salut cititorii cu prietenie si cu toata sinceritatea care m-a incercat pe tot parcursul discutiei noastre!

 

15 Februarie by Andreea Malancioiu

 

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585