Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
2 years ago · by · Comments Off on Interviu cu Mihai Cosmin Ionut

Interviu cu Mihai Cosmin Ionut

Testimonialul de astazi este despre Mihai Cosmin Ionut, cursant al academiei Jetav care a imbracat uniforma Smartlynx de curand si care este “boboc” in aceasta meserie, primul lui contact cu aviatia avand loc cu ocazia inscrierii la cursurile de obtinerea a licentei de insotitor de bord organizate constant de Academie.

  1. Cosmin,cum te-ai gandit la meseria asta, ce te-a facut sa crezi ca esti potrivit pentru job-ul asta?

Am ales drumul asta cu aproape un an in urma si alegerea mea se datoreaza faptului ca am multi prieteni in zona asta, am fost atras de modul lor de viata si de marele avantaj de a putea calatori oriunde, oricand si de a fi platit pentru asta! In plus e un job care iti ofera cumva o aura de unicitate prin particularitatea si frumusetea acestui domeniu de activitate – aviatia.

  1. Consideri ca e un avantaj pentru tine sa lucrezi intr-o companie straina? Vezi Smartlynx ca pe un loc de munca unde ti-ai dorit sa ajungi de la inceput?

In momentul asta este cea mai mare realizare a mea pe plan profesional, Andreea. Sunt implinit si ma consider norocos ca am fost recrutat de cei de la Smartlynx. Sunt o companie in expansiune, cu conditii de munca foarte bune, cu aeronave noi si colectivul este excelent. Integrarea mea a fost rapida si acum ma simt ca intr-o famile aici!

      3. Au fost dificili pasii pe care i-ai parcurs de-a lungul procesului de recrutare,a fost ceva ce ti s-a parut greu ca si abordare vis-a-vis de etapele pe care a trebuit sa le treci ca sa poti fi angajat?

As putea spune ca totul a fost “nou” pentru mine, interviul in sine cu etapele lui precum si modul de sustinere. Am aplicat pentru post online, pe site-ul companiei si am fost contactat rapid de agentia care se ocupa de recrutari pentru Smartlynx, imi aduc aminte ca au trecut doar 3 zile. A urmat apoi etapa cu interviul in engleza sustinut pe SKYPE, un set de 20 de intrebari de dificultate medie pentru rezolvarea carora am avut la dispozitie 15 minute. Pe tot parcursul interviului am fost monitorizat online de un recrutor. A urmat chiar a doua zi dimineata un interviu sustinut tot prin video call cu un reprezentant al companiei. Am fost putin stresat de aceasta etapa, nu e usor sa stabilesti un contact proactiv cu o persoana straina prin intermediul unui apel video, dar atmosfera a fost relaxata si prieteneasca. Am fost intrebat ce stiu despre companie, mi s-au prezentat situatii oarecum anormale intalnite in avion si mi s-a cerut sa explic reactiile mele, iar la final am fost rugat sa fac o mica autoprezentare in care sa evidentiez calitatile personale pe care sunt dispus sa le utilizez ca sa obtin maximul de satisfactie de la acest job. Raspunsul de la companie a venit la fel de prompt ca si desfasurarea intregului proces de recrutare, si in trei zile am stiut ca am fost acceptat !

       4. Ai avut vreun moment impresia ca abia atunci a inceput partea cea mai grea a acestei “noi vieti” a ta, ti s-a parut dificil inceputul?

Tututror ne este greu la inceput in orice domeniu, dar eu vreau sa cred ca am depasit deja perioada asta prin multa implicare, multa dedicatie si disponibilitate pentru a invata, dar si cu ajutorul cunostintelor acumulate de-a lungul cursurilor de la Academie. Mi-am limpezit si aranjat majoritatea informatiilor primite corelandu-le cu partea de modul practic, cu ce am vazut efectiv cu ocazia vizitelor la avion. Ca sa poti aplica la Smartlynx obligatoriu trebuie sa fii posesor al atestatului de membru al echipajului de cabina, iar mie ca si novice in acest domeniu, mi-a lamurit multe neclaritati cursul facut la Jetav.

Am inceput de la zero cu toate cunostintele in domeniul aviatiei, am parcurs pas cu pas toate modulele acestui curs si am avut sustinerea tuturor instructorilor din cadrul scolii, fiecare pe disciplina si competenta sa.

      5. Ai acum senzatia de implinire profesionala, esti multumit de tine si de evolutia ta?

Ma consider intr-adevar implinit profesional in acest moment, am jobul dorit si ma bucur din plin de avantajele care vin la pachet odata cu aceasta implinire. Am convingerea ca mare parte din reusita mea vi se datoreaza voua, celor care sustineti tot procesul asta de slefuire al cursantilor care calca pragul Academiei Jetav si imi place sa va consider prieteni, nu doar instructori si mentori!

Apreciem tare mult cuvintele tale…..,si esti oricand binevenit la cursuri, unde sa le putem povesti impreuna cursantilor din experientele tale!

 1 Februarie 2018, by Andreea Malancioiu

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585