Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
1 year ago · by · Comments Off on Interviu cu Lorena Noaghiu, cursanta noastra

Interviu cu Lorena Noaghiu, cursanta noastra

Lorena-Ioana are doar 19 ani si vine din Brasov. Imediat dupa terminarea  liceului de stiinte ale naturii a ales cursurile Facultatii de  pedagogie, psihologie si stiintele educatiei. Insa a simtit ca asta nu este de ajuns si s-a inscris si la cursurile pentru a deveni insotitor  de bord. Sociabila, prietenoasa si amuzanta, Lorena este fericita atunci  cand oamenii sunt veseli in jurul ei si dornici sa petreaca timp  impreuna, astfel ca aceasta scoala i-a venit manusa si i-a intregit  planurile de viitor. Mai jos a acceptat sa ne spuna povestea ei si de ce  a ales acest drum in aviatie.

1. Am ales cariera de insotitor de zbor deoarece este ceva diferit, ceva  ce nu oricine poate sa faca, iar eu ma consider o persoana diferita, altfel. Aceasta meserie imi permite sa vad toata lumea si sa intalnesc  persoane noi, persoane de toate culturile. Mai mult, am ales aceasta cariera deoarece o vad ca pe un pas important in maturizarea si de  dezvoltarea mea personala. Eu am fost tot timpul legata de familia mea,  de orasul meu, de prieteni, iar acum consider ca a venit momentul in  care ma inalt si o apuc pe drumul meu, singura! Eu sunt zodia Varsator,  zodie care spune ca am nevoie de spatiu, de libertate si zodie care  spune ca daca imi propun un lucru si mi-l doresc cu adevarat, o sa  reusesc! Mi-am propus sa reusesc sa devin insotitor de zbor! Decizia de  a veni la cursuri a fost una spontana, exact ca restul deciziilor pe  care le-am luat de-a lungul vietii, si iata ca nu am gresit deloc.

2.Cum a fost experienta ta la Academia Jetav?

La Scoala Jetav am fost intampinata de o multime de instructori cu o  experienta profesionala si de viata vasta si cu foarte multe realizari  si cu multe lucruri interesante de povestit. Acestia mi-au fost de  ajutor in intelegerea materiei, dar si a atitudinii unui insotitor de  zbor. Colectivul a fost unul minunat, am legat prietenii noi si m-am  simtit foarte bine alaturi de oameni frumosi, care isi doresc acelasi  lucru ca si mine: sa zboare. Cel mai mult mi-a placut faptul ca am avut  ocazia sa vorbesc cu persoane atat de dedicate meseriei lor si care m-au  facut si mai curioasa sa descopar toate secretele acestei cariere. De  asemenea, imi place ideea cu simulatorul de la Tuzla, lucru cu care nu  am mai avut de a face niciodata si lucru pe care nu il intalnesti in  fiecare zi. Este ceva special, asa cum sunt de fapt toate experientele  de la Scoala de aviatie Jetav!

3. La ce companie aeriana ti-ai dori sa ajungi sa zbori?

Vreau sa zbor cat mai mult, si cat mai repede, dar nu m-am hotarat inca  la o companie anume. Sper sa o gasesc pe cea potrivita pentru mine, momentan imi doresc sa ma angajez la Air Bucharest datorita programului  sezonier si pentru ca asta imi va da sansa sa imi continui si  definitivez si studiile.

4. Ce sfaturi le poti da celor care inca nu stiu ce drum sa aleaga si nu  s-au hotarat asupra scolii de aviatie potrivite lor?

Ma voi adresa  direct lor si voi spune: “Veniti la aceste cursuri, deoarece va vor fi  de mare folos, veti avea ocazia sa vorbiti cu persoane speciale si  dedicate care va vor trata ca pe copiii lor, dandu-va sfaturi si  ajutandu-va cat mai mult si cum pot ei mai bine! Veti intalni colegi  minunati, oameni de calitate si veti avea interese comune, nu se vor  face marginalizari, deoarece toti veniti cu acelasi scop, acela de a va  implini visul!”

 

 

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585