Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
2 months ago · by · Comments Off on Interviu cu Laura Cristina, cursanta noastra

Interviu cu Laura Cristina, cursanta noastra

Nu si-a dorit dintotdeauna sa ajunga stewardesa, astfel ca imediat dupa liceu, Laura a urmat o facultate juridica. La doar 24 de ani insa, si-a pierdut sora, care adora stewardesele, si asta a facut-o sa isi invinga temerile si sa aleaga pentru ea cariera de insotitor de bord. A urmat cursurile scolii de aviatie Jetav iar mai jos ne spune povestea ei:

1. Laura, care este povestea ta?

Am 24 de ani, sunt din Bucuresti si sunt foarte entuziasmata ca am ocazia sa va raspund la aceste intrebari. Cariera de insotitor de bord nu a fost si la mine, ca in majoritatea cazurilor, un vis de mic copil. Eu am ales initial sa urmez un drum total diferit de cel al aviatiei si anume cel juridic, dar nu am rezonat atat de bine precum ma asteptam cu acest domeniu. Dragostea pentru meseria de insotitor de bord am dobandit-o prin intermediul surorii mele, care din pacate a trecut in nefiinta acum putin timp. A fost visul ei sa ma vada o persoana responsabila, profesionista si impecabila, asa cum este o stewardesa. Pur si simplu le adora si le diviniza, dandu-le mereu un exemplu de urmat.
De acolo de unde este acum, m-a ajutat sa-mi adun puterile si sa incep aceasta scoala de aviatie, in cadrul Jetav Flight Academy, iar acum vreau sa va spun ca a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata. Nu m-am simtit niciodata mai sigura pe mine si mai plina de ambitie sa-mi indeplinesc visul meu si pe al ei!

2. De ce ai ales Jetav Flight Academy?

Al doilea cel mai bun lucru care mi s-a intamplat a fost sa ii intalnesc pe minunatii oameni de la Jetav Flight Academy, care intr-un timp relativ scurt, au reusit sa transforme un om si o mentalitate, radical. Daca pana acum nu am stiut exact definitia termenului „mentor”, ei bine, acum o stiu cu siguranta. Datorita lectorilor de la aceasra scoala stiu cu exactitate ca visul meu este aviatia! Multumesc doamna Mihaela Nastase, multumesc domnule Valentin Roth, si nu numai, le multumesc fiecaruia in parte, pentru ca au facut posibila implinirea visului meu.

3. Ce planuri de viitor ai, acum ca ai obtinut licenta de zbor?

Planurile mele de viitor constau categoric in gasirea unui job „la inaltime”, la o companie cu care sa rezonez cat mai bine. Momentan sunt deschisa si abia astept sa imbrac uniforma de stewardesa. Wish me luck!

4. Ce sfaturi le poti oferi celor care isi doresc o cariera ca stewardesa?

Dragi viitori insotitori de bord, purtati-va aripile si in aceasta viata! Nu este nimic care sa va formeze caracterul frumos si puternic, mai bine decat aceasta scoala si un job in aviatie. Va recomand din toata inima sa faceti acest pas si de ce nu, sa devenim colegi in acest minunat domeniu.

Intre timp, Laura s-a angajat la Compania Aeriana Blue Air si zboara de pe baza din Bacau. este fericita ca si-a indeplinit visul si poarta cu mandrie uniforma companiei la care a visat.

Succes si curse usoare, Laura!

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585