Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
1 year ago · by · Comments Off on Interviu cu Cristina Toader, lector al Academiei Jetav

Interviu cu Cristina Toader, lector al Academiei Jetav

1.Cum ai ajuns stewardesa?

Toti ce care citesc blogul meu – Cum Ajungi Stewardesa – imi cunosc deja povestea. Am inceput sa zbor pentru Wizz Air si dupa o vreme, cand am inteles ca aviatia inseamna mai mult de-atat iar in afara e facuta putin diferit fata de tara noastra, m-am orientat catre cea mai buna companie din lume la acel moment – Emirates. Am incercat practic ambele variante: sa fiu insotitor de bord atat in tara noastra cat si in Orient si am tras apoi concluziile din ambele experiente. Ce este insa de retinut este ca am intalnit in parcursul meu oameni extraordinari si am invatat ca aviatia este o mare familie, din care o data ce ai intrat, purtand uniforma de stewardesa, nu mai iesi niciodata.

2. Cum ai intrat in echipa Jetav Flight Academy?

Intalnirea cu Mihaela Nastase si Alex Geica – fondatorii scolii de aviatie Jetav Flight Training a fost chiar amuzanta. Totul a inceput de la un telefon pe care eu l-am dat celor de la Air Bucharest, atunci cand ei au publicat un anunt de angajare, cerand mai multe detalii pentru a publica informatia pe site. Atunci “am dat” peste Mihaela si chimia care s-a produs initial telefonic dar s-a si confirmat in intalnirea pe care am avut-o la cateva zile dupa. Ei erau la inceput de drum iar discutia noastra a fost direct o discutie prietenoasa, in care am decis impreuna ca ar fi frumos sa colaboram. Experienta noastra de zbor, diplomatia si capacitatea de a citi oamenii cred ca ne-au fost de ajutor in stabilirea primelor colaborari. Acum, dupa aproape 2 ani de cand lucram impreuna, pot sa afirm ca o data ce am intrat in familia Jetav, nu am intrat doar ca lector, ci si ca prieten atat cu cursantii cat si cu Mihaela si Alex-care conduc cu o mana de fier si cu zambetul pe buze aceasta academie.

3. Care este rolul tau in pregatirea cursantilor Jetav?

Cred cu tarie ca in aceasta piata din aviatie este loc pentru toata lumea iar cursurile pe care eu le ofer celor care vor sa ajunga insotitor de bord nu le exclud pe cele de la Jetav si invers. Cu ajutorul cursurilor mele – Cum Ajungi Stewardesa – cursantii se pregatesc pentru angajare, pentru interviu, primesc tipsuri despre cum si ce trebuie sa raspunda si cum sa se prezinte la angajare. Practic, rolul meu este ca cei care obtin atestatul de membru de cabina sa iti gaseasca si un job, dupa ce obtin diploma, si sa nu ramana cu “foaia” in buzunar, fara sa reuseasca sa obtina jobul mult dorit.

4. Ce crezi ca aprecieaza cel mai mult la cursul tau, viitorii insotitori de bord?

Faptul ca am aproape 4000 de ore de zbor, experienta diferita pe care am acumulat-o, atat in Romania cat si in Orient, cursurile interactive si neplictisitoare pe care le tin si faptul ca le pot raspunde oricarei intrebari cu exemple clare de pe zbor, astfel incat sa inteleaga cat mai usor toate informatiile.

5. De ce e important sa ai atat atestatul de insotitor de bord cat si pregatirea necesara pentru interviuri?

Pentru ca desi sute de persoane obtin anual licenta de zbor, doar cateva zeci obtin jobul de insotitor de bord. Practic, obtinerea diplomei nu iti garanteaza si angajarea. Iar aici intervenim eu si colegii mei de la Jetav, care ne asiguram ca elevii sunt foarte bine pregatiti, stiu cum sa se prezinte la interviurile de angajare, alegem impreuna cu ei cele mai bune joburi si ii urmarim pas cu pas pana cand imbraca uniforma de insotitor de bord.

6. De ce e Jetav cea mai buna varianta pentru o scoala de aviatie din Romania?

Cred ca la Jetav s-au adunat o serie de oameni care au un cuvant de spus in aviatie. Si o spun fara modestie, ba chiar cu mandrie ca ma pot numara si eu printre ei. Alex Geica are mii de ore de zbor la activ, ca instructor si capitan, Mihaela este sefa de baza si zboara inca, activ, pentru o companie din tara noastra, eu am mii de ore de zbor si experiente diferite la mai multe companii aeriene iar lectorii sunt cei mai buni din Romania si asta se vede in rata de promovabilitate a cursantilor, care reusesc sa treaca rapid examenele si sa se angajeze in doar cateva luni.

 

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585