Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
4 months ago · by · Comments Off on Interviu cu Beatrice Codreanu

Interviu cu Beatrice Codreanu

Pe Beatrice am cunoscut-o la cursul Jetav Flight Training, acolo unde, cu incredere, a facut primii pasi spre cariera de insotitor de bord. Dupa ce a absolvit scoala de stewardese si a obtinut atestatul de mebru de cabina. Mai jos ne spune povestea ei:

 1.      Care este povestea ta?!

Provin din Buzău dar am stat 13 ani in Spania, eu practic pot sa zic ca România pentru mine este o țara noua. La început mi-a fost teama, bineinteles, asa cum iti e mereu cand ajungi intr-un loc nou, din cauza adaptarii. Pot spune insa  ca înscriindu-ma la acest curs mi-am schimbat pararea total despre România și am reusit sa ma adaptez vietii de aici. Inițial, planul era sa ma înscriu la o facultate de drept in București dar din mai multe motive nu a fost posibil, și atunci am decis ca trebuie sa fac altceva, să-mi urmez un vis pe care l-am avut de mică dar momentan îl lăsasem la o parte. Visul acela era sa devin însoțitor de bord.  Mereu când călătoream admiram foarte mult echipajul de cabina și speram ca intr-o buna zi sa fac și eu parte dintr-unul, sa imbrac uniforma de stewardesa. Visul meu a inceput o data cu inscrierea la Jetav Flight Academy.

2.      De ce ai ales cariera de însoțitor de bord?! Ce te-a convins cel mai mult?!

Dupa cum am răspuns la întrebarea anterioară, cariera de însoțitor de bord a fost un vis pe care îl aveam in plan de când eram micuța, și tot speram ca intr-o buna zi sa se îndeplinească, și ziua acea a venit odată cu înscrierea.Cel mai bun motiv pe care l-am avut a fost pasiunea de a călători prin toată lumea și mai concret de a călători cu avionul si sa fiu platita pentru asta, a cunoaște noi culturi, oameni, etc.

 

3.      Descrie experiența ta de la Scoala Jetav. Ce ți-a plăcut cel mai mult? Ce crezi ca ar trebui sa îmbunătățim?

Experienta mea la aceasta școala a fost incredibila, de neuitat, foarte plăcută, irepetabilă, etc. A fost super tare totul, oamenii pe care i-am cunoscut, colegii pe care i-am avut la școala dar și la cazare, profesorii, care au fost geniali toți și se vedea ca sunt pasionați de munca lor și de tot ce tine in legătura cu Aviația. In legătura cu materiile, pot sa zic ca au fost interesante și ușoare, asta datorita stilului de predare. In general totul a fost minunat.

4.      Care sunt planurile de viitor?! La ce companie îți dorești sa ajungi? De ce?

Planurile mele de viitor, pe termen lung, sunt sa ma angajez la o companie din Spania – Iberia sau Vueling. Avand in vedere ca am locuit in Madrid aproape 14 ani, acolo imi doresc sa ajung din nou. Insa, pana atunci, cred ca pot experimenta si descoperi lumea la orice companie, si imi voi incepe cariera la Gulf Air.

5.      Ce sfaturi le dai celor care doresc sa se înscrie la aceasta Scoala?!

Sfatul meu ar fi sa se înscrie la Jetav Flight Academy, pentru ca merita! Dacă vor o schimbare in viața lor sau dacă vor sa iși îndeplinească visul de a deveni insotitori de bord, acest loc este solutia. Experiența pe care o oferă Jetav Flight Academy este de neuitat – cu atat mai mult atunci cand beneficieaza si de cazare. Din experiența mea personală, locuind in casa pusa la dispozitie pentru cursanti, am avut sansa sa profit mai mult de tot ce tine de aviatie. In plus, am avut mereu o stare pozitivă sau dacă nu o ai îți oferă starea acesta colegii cu care o sa stai sau instructorii care sunt zilnic la simulator. Experiența mea a fost minunata, și in plus am primit și aripi pentru a zbura!

 

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585