Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
1 year ago · by · Comments Off on Interviu cu Andreea Ștefan

Interviu cu Andreea Ștefan

Andreea a iubit aviatia inca de mic copil. Intre aviatia militara – cu care a avut sansa sa intre in contact inca de mic copil – si aviatia comerciala, a ales usor jobul de insotitor de bord. Acum, dupa ce a absolvit cursurile Academiei Jetav – va imbraca uniforma Blue Air si isi va primi aripile. Mai jos ne spune povestea ei:

1. Cum de ai ales aceasta cariera, de insotitor de bord?

Visul meu de a deveni stewardesă a prins contur încă din copilarie. Mi-am petrecut mult timp înconjurată de avioane și uniforme de camuflaj, tatăl meu activând în aviația militară. Îmi amintesc si-acum că de multe ori îl întrebam dacă după ce sare cu parașuta poate sa prindă o părticică dintr-un nor și sa mi-o aducă acasă… Eram absolut fascinată, știam fiecare tip de avion și după ce am văzut și filmul “Top Gun”, aviația a devenit, încet-încet o pasiune. Admirația pentru aviatia civilă s-a dezvoltat după ce am zburat prima oara ca pasager și am rămas profund impresionata de imaginea impecabila și impunătoare a stewardeselor din aeroport. Am simțit dintotdeauna o chemare înspre acest domeniu și m-am dedicat întru-totul pentru a-mi îndeplini visul. Acum abia astept sa îmbrac uniforma de stewardesa!

2. Aveai multe variante de scoli de aviatie in Romania. De ce ai ales Jetav Flight Training?

Când am început sa ma documentez despre școlile de aviatie, Jetav mi-a atras cel mai mult atenția. Am citit despre ei, m-am informat și am luat decizia sa ma inscriu. Rata de promovabilitate la AACR, licența recunoscuta internațional, trainingul la Simulator, dar și vizita de instruire pe un avion real, cu prezentarea echipamentului, m-au convins sa ii aleg. Le mulțumesc, pe aceasta cale, încă o data, domnilor profesori/instructori și doamnei Mihaela Năstase pentru tot sprijinul acordat.

3. De ce te-ai orientat catre Blue Air?

Pot spune ca Blue Air mi-a acordat șansa la care am tot sperat. După multe încercări la Wizz Air, mi-am recăpătat încrederea și am aplicat cu mult optimism la Blue Air, incantata fiind de posibilitatea de a căpăta experiență și de a mă dezvolta în plan profesional, ca stewardesa. Faptul ca îmi pot începe cariera in țară reprezintă un avantaj pentru mine și îmi dă mai multă încredere și curaj pe viitor. În prezent, Blue Air este, dupa parerea mea, cel mai potrivit start in aviatie.

4. Cum a decurs interviul Blue Air?

Am fost sunată si chemată la interviu cu o săptămâna înainte. Emotiile m-au cuprins încă de atunci, iar in ziua interviului s-au intensificat. M-am pregătit inainte, știam detalii despre companie, despre posibilitățile pe care le oferă și am încercat sa-mi mențin optimismul. Totul a decurs foarte bine, am zâmbit și am interacționat natural cu recrutorii, ceea ce m-a ajutat sa ma mai detensionez puțin si sa obtin jobul de stewardesa.

5. Crezi ca iti va fi usor in noua cariera?

Aviatie e asemuita, de multe ori, cu militaria!Sunt sigura ca usor nu va fi. Este o meserie in care oricând se poate întâmpla ceva neprevăzut, dar ma simt mai mult decât pregătită sa fac față tuturor situațiilor din avion. Cu siguranță or sa apara și aspecte mai puțin plăcute, ca in orice domeniu de altfel, dar pasiunea pentru aviație îmi dă curaj ca voi trece cu zambetul pe buze peste orice.

6. De ce crezi ca te-au ales pe tine recrutorii Blue Air? Ce aduci in plus companiei?

Cred ca zâmbetul și atitudinea pozitivă aduc întotdeauna un plus. În cazul meu, pe lângă acestea, cred ca i-am convins cu perseverența mea și cunoștințele acumulate pe parcurs, atât despre companie, cât și despre aviatie in general. Îmi place sa cred ca atunci când ești pasionat de ceva, transmiți cu ușurintă dorința de a reuși.

7. De ce  ai ales sa practici aceasta meserie in tara noastra si nu ai plecat in Orient sau intr-o alta tara europeana?

Momentan, alegerea unei companii din România este cea mai prielnică pentru mine, fiindcă îmi doresc sa mă dezvolt treptat în carieră. Recunosc că cel mai mare vis al meu este sa ajung sa zbor intr-o bună zi pentru Emirates, dar am învățat să trăiesc clipa, sa ma bucur de moment și consider că până acolo mai am multe de descoperit in tara noastra.

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585