Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
3 months ago · by · Comments Off on Interviu cu Alexandra Ciresoiu, cursanta noastrã

Interviu cu Alexandra Ciresoiu, cursanta noastrã

Alexandra a absolvit cursurile scolii de aviatie Jetav si a imbracat rapid uniforma de stewardesa Air Bucharest. Dupa un sezon de zbor, timp in care a descoperit ce inseamna cu adevarat viata de stewardesa, acum a venit momentul sa schimbe uniforma rosie cu una albastra. Alexandra se pregateste sa porneasca intr-o noua aventura, ca stewardesa Ryanair si mai jos ne spune povestea ei.

1. Care este povestea ta, cum te-ai orientat spre meseria de stewardesa?

Inca de mic copil mi-a plăcut sa observ însoțitoarele de bord împreuna cu piloții si intreg echipajul. Cum paseau impreuna in aeroport, cum zambeau si pareau mereu pregatiti pentru orice. Mi-au starnit interesul si imi intrebam mereu familia despre acele fete, stewardese, despre jobul lor si ce ar trebui sa fac ca sa ajung si eu intr-o zi, ca ele. Stiu insa ca o cariera de însoțitor de bord este una dificila deoarece stewardsele trebuie sa asigure nu doar siguranța zborului dar și a pasagerilor. Am ales aceasta cariera deoarece pana la 22 ani am simțit ca locul meu este printre oameni, fiind o persoana care iubeste sa comunice. In plus, călătoriile și cunoașterea tradițiilor și a oamenilor din diferite părți ale lumii au fost de asemenea un criteriu in alegerea jobului de stewardesa.

2. Te-ai inscris la cursurile Academiei Jetav si ai obtinut atestatul de membru al echipajului de cabina. Ce ne poti spune despre experienta ta aici?

Simt ca Școala Jetav este cea mai buna cale prin care iti poti îndeplini visul de a zbura si de a ajunge printre nori. Atat profesorii cât și colegii au fost înțelegători, deschiși și plini de viața pe tot parcursul trainingului. Despre profesorii Jetav nu as putea spune decât ca dacă ar fi sa le pot da o nota între 1 și 10, as da fara ezitare 10! Lectorii Jetav sunt oameni care își dau toată silință pentru a ne învața tot de avem nevoie astfel incat nu doar sa reusim sa trecem examenele ci si sa ne angajam si sa avem o cariera de succes in aviatie.

3. Care sunt planurile tale de viitor?!

Planurile mele de viitor sunt bineinteles sa zbor cat mai mult! Cel mai important este sa lucrez in domeniul in care am fost pregătită de cei mai buni profesori. Mi-am inceput deja cariera la Compania Air Bucharest, am acumulat ore de zbor si experienta iar acum voi continua ca stewardesa Ryanair.

4. Ce sfaturi le dai celor care doresc sa se înscrie la o scoala de aviatie?

Sfatul meu pentru cei care isi doresc o cariera de insotitor de bord este sa aleaga Jetav Flight Academy. Noii cursanți ar trebui sa fie cât mai atenți la predare deoarece pot asimila foarte multe informații si isi pot simplifica viata foarte mult. De asemenea, le doresc sa își urmeze visul, pentu ca visele devin realitate !

Ciresoiu Alexandra Florentina

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585