fbpx

Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
4 years ago · by · Comments Off on Împlinește-ți visul de Crăciun! Câștigă un curs gratuit de însoțitor de bord!

Împlinește-ți visul de Crăciun! Câștigă un curs gratuit de însoțitor de bord!

Înscrie-te până pe 15 decembrie urmând acești 3 pași simpli și cursul poate fi al tău:

  1. dă like paginii Jetav Flight Training
  2. adaugă o poză cu tine și cu un avion
  3. introdu adresa ta de mail! 🙂

Cine va primi cele mai multe voturi în perioada 16-24 decembrie va câștiga cursul.

Câștigătorul va fi anunțat pe 27 decembrie.

 

REGULAMENT CONCURS DE CRĂCIUN

 

  1. DESCRIEREA PROMOTIEI:

Promotia se desfasoara in perioada 06.12.2017 – 24.12.2017, este organizata S.C. JETAV FLIGHT TRAINING COMPANY SRL, cu sediul in Otopeni, strada 1 Mai, nr.40, parter, Judetul Ilfov, cu punct de lucru in Bucuresti, Sector 1, Bd. Ficusului nr.44 A, Cladirea INAV, etaj 2, telefon +40.722.465.585 (Head of Training – Geica Alexandru )/ +40.737.880.100 ( Cabin Crew Training Manager- Nastase Mihaela), e-mail: office@jetav.ro, numar de ordine in Registrul Comertului J 23/ 444 / 2016, CUI RO 35588605 , reprezentata de domnul Geica Alexandru – Administrator ;

Prin participarea la aceasta Campanie poti castiga:

Locul I – un Curs de Insotitor de Bord, organizat de JETAV.

Locul II – 50% discount din valoarea unui curs

Locul III – 30% discount din valoarea unui curs.

Castigatorii vor primi cate un voucher valabil 3 luni. Cursul de Insotitor de Bord castigat nu este transmisibil.

 

  1. MECANISMUL DE DESFASURARE AL PROMOTIEI

Promotia se desfasoara pe pagina oficiala de Facebook , iar participarea la curs se va face in functie de disponibilitatea castigatorului.

Cursurile incep in data de 15 a fiecarei luni, locul la curs va fi disponibil un an de zile. Momentul inceperii cursului va fi notificat de catre JETAV cu 10 zile inainte prin email , telefon etc.

I. Participantii se pot inscrie la concurs in perioada 6-15 decembrie. Pentru a face asta, Participantii trebuie sa intre pe pagina de Facebook JETAV, sa dea like paginii, iar apoi sa se inscrie astfel: Participantii trebuie sa introduca adresa lor de e-mail si sa uploadeze o imagine cu ei si un avion – real, macheta sau de jucarie. Nu se accepta imaginile la rezolutie foarte slaba si nici imaginile tip colaj sau cele editate.

* Pentru inscrieri de pe #mobil, se acceseaza link-ul: https://woobox.com/6bshdx
** Pentru inscrieri de pe #desktop, se acceseaza tab-ul CONCURS de pe pagina de Facebook.

II. In perioada 16 – 24 decembrie, imaginile Participantilor vor putea primi voturi. Castigatoare va fi persoana care strange cele mai multe voturi la imaginea sa si vom anunta acest lucru printr-o postare in data de 27 decembrie. Prin upload-area pozei, cursantii isi vor da acceptul ca aceasta sa fie expusa pe pagina concursului, in vederea obtinerii a cat mai multor voturi.

III. Festivitatea de premiere; JETAV Flight Training ii invita pe toti participantii aprobati la o festivitate de decernare a premiilor si discutii cu echipa JETAV. Festivitatea va avea loc pe 5.01.2018, ora 13.00; Invitatiile vor fi trimise pe e-mail. Rugam confirmare telefonica de participare.

 

  1. DREPTUL LA PARTICIPARE

La aceasta campanie poate participa: orice persoana fizica cu varsta de peste 18 ani, absolvent al invatamantului liceal, vorbitor limba engleza nivel mediu conversational, apt medical ce se va dovedi ulterior prin Certificat medical emis de un Centru de Medicina Aeronautica (AEROMED);

Nu se pot inscrie persoanele care au facut deja Cursul de Insotitori de Bord.

 

  1. CONDITII GENERALE

Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care nu intruneste conditiile pentru acest Curs , care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana.

Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

 

  1. CLAUZE FINALE

In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii dvs. la acesta Campanie.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta, de a suspenda sau de a prelungi aceasta campanie in orice moment urmand a anunta publicul ;

Organizatorul nu va putea fi tinut responsabil daca, in caz de forta majora sau de o cauza independenta de vointa sa, intervin schimbari de date sau chiar daca aceasta actiune va fi modificata sau anulata.

Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi solutionat pe cale amiabila, in cazul in care acest lucu nu este posibil , litigiile vor fi solutionate de catre instantele de judecata competente de la sediul Organizatorului.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Promotiei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.

 

ORGANIZATOR ,

JETAV FLIGHT TRAINING COMPANY SRL

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585