Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
8 months ago · by · Comments Off on Dacă iti doresti să fii insotitor de bord, trebuie să acționezi ca și cum ai fi deja unul

Dacă iti doresti să fii insotitor de bord, trebuie să acționezi ca și cum ai fi deja unul

Dacă iti doresti să fii insotitor de bord, nu doar să visezi la el, trebuie să acționați ca și cum ai fi deja unul, chiar dacă nu esti, încă. Câteodată, merită să jucăm Legea Atracției. După cum citează Jack Canfield: “Legea atractiei afirmă că orice te concentrezi, gândești, citești și vorbești intens, vei atrage mai mult în viața ta.” Ceea ce ești reflectă gândurile și sentimentele tale.

Prin urmare, dacă ai această dorință arzătoare de a fi  însoțitor de bord, este timpul să acționezi.

 

Astfel,  aici sunt câteva sfaturi despre cum sa te comporti in viata de zi cu zi:

Zambeste

– Zâmbeste tot timpul. Un zâmbet este, de fapt, o parte a uniformei unui ‘’zburator’’. Indiferent de situație, întotdeauna zâmbeste. Te face să te simți bine.

– Fii grațios/gratioasa chiar și sub presiune. Indiferent de cât de obositoare ar putea fi o situatie, un însoțitor de bord își păstrează grația în orice moment, chiar și atunci cand întâlnesc pasageri nemultumiti.

Saluta

– Salutã tot ceea ce mișcă. Spune o bună dimineață, o bună seară și o seară bună paznicului de la mall, șefului, șoferului de taxi, la un străin, practic la toți. Chiar dacă nu te întâmpină întâi, salutã-i!

– Învățã să te machezi asemeni unei insotitoare de bord.  Machiajul trebuie să-ți scoata in evidenta frumusețea naturală.

Te întrebi probabil, cum de reusesc insotitorii de bord sa isi mentina pielea atat de naturala si frumoasa?! Ei, bine, iata cateva din trucurile lor:

-Însoțitorii de bord, tin foarte mult la sanatatea lor. Fiind profesioniști în domeniul siguranței, trebuie să rămână în permanență apți. Indiferent de locul unde se îndreaptă, ei se asigura ca au o alimentatie corespunzatoare si sanatoasa. Da, ei pot fi aventuroși cu alimentele, dar fac exerciții pentru a se menține in forma.

Empatie si compasiune

-Insotitorii de bord au o  preocupare reală față de ceilalți. Aceastã preocupare vine din pregatirea si experienta lor ca si membri ai echipajului de cabina.  Ei au tendința de a se preocupa de soarta celor din jur chiar și în afara aeronavei și în afara serviciului.

Disciplina, disciplina și iar disciplina.

 

-Da, disciplina este foarte importantă în rândul membrilor de echipaj. Dacă trebuie să te trezesti la ora 4 dimineața pentru un zbor , asigura-te că esti în pat devreme, chiar dacă prietenii tai încearcă să te forțeze să petreci cu ei. În plus, viața nu este doar o petrecere uriașă.

Îmbunătăteste abilitățile interpersonale.

-Însoțitorii de bord au abilități interpersonale foarte bune datorită faptului că interacționează cu diferite tipuri de personalități în fiecare zi, pe fiecare zbor.

– Începe să citesti mult despre industria aviatică comercială. Familiarizeaza-te cu termenii pe care îi folosesc însoțitorii de zbor.

– Dacă este posibil, încearca să porti o uniformă de stewardesa/ steward, fã o fotografie și utilizeaz-o ca fundal pentru telefon.

Atracția legii nu cunoaște diferența dintre un gând pozitiv și unul negativ. Tot ce știe este să răspundă la gândurile tale.

-Nu în ultimul rând, în loc de a spune “Voi fi un însoțitor de bord”, spune “Sunt un însoțitor de bord”. Atrage gânduri pozitive tot timpul și nu uita să zâmbesti mereu.

 

 

Sursa: itsacrewlife.com

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585