Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
1 year ago · by · Comments Off on 8 moduri sigure prin care îți poți enerva la culme însoțitorul de bord

8 moduri sigure prin care îți poți enerva la culme însoțitorul de bord

Zborul poate fi o experiență stresantă. De fapt, statisticile arată că pregătirile pentru zbor și întreg traseul prin aeroport reprezintă cea mai stresantă parte a călătoriei cu avionul.

În mijlocul acestui stres, însoțitorii de bord dau un nou sens ideei de “grație”, sub presiune. Și atunci când au de a face cu pasageri iritabili, agitați, volatili ei știu cum să-și păstreze calmul și să ofere pasagerilor o experiență de zbror cât mai plăcută.

Music Video GIFs - Find & Share on GIPHY

Așadar, iată 8 lucruri pe care pasagerii le fac ce pot să-i enerveze pe membrii echipajului de cabină, chiar dacă nu vor arăta vreodată asta.

1. Să nu îi privești în ochi sau să-i saluți

Cei mai mulți dintre noi nu am ignora niciodată un salut plăcut de la o gazdă la un restaurant sau nu am ezita să facem contact vizual și să spunem “mulțumesc” când plătim la un casier. Dar din anumite motive, când suntem în aer, uneori uităm de această politețe. Este dureros să ignori un însoțitor de zbor care te salută cu un zâmbet, și să presupui că e doar un robot în spatele acestui zâmbet. Cel mai bine fii tu cel care zâmbește și spune mai întâi “salut”. Vei stabiliut un ton plăcut pentru zbor … și poate chiar vei primi o pungă suplimentară de biscuiți.

2. Să comanzi Cola Zero!

Când e timpul să comanzi ceva de băut, fă-le un favor și nu comanda Cola Zero. De ce? Fiindcă această băutură, în mod sprecial, are extrem de mult acid care poate stropi în momentul dechiderii și care se toarnă cel mai lent în pahar. În timpul necesar turnării acestei băuturi, pot fi turnate 3 de alt tip. Bine de știut!

3. Să lași gunoi în buzunarul scaunului din fața ta.

Însoțitorii de zbor nu “patrulează” culoarul întrebând pasagerii daca au ceva de aruncat fără motiv. Chiar nu le place să extragă ambalaje goale și, până la urmă, nu ai lăsa gunoi în urma ta în alte locruri, deci nu ar fi OK să începi să faci asta în avion.

4. Să nu știi ce vrei

Gândește-te din timp ce vrei să comanzi, nu îți ține însoțitorul de bord ocupa degeaba 5 minute. Și dă jos căștile când discuți cu acesta. Nimănui nu-i place să se urle la el, doar fiindcă nu te auzi tu vorbind din cauza muzicii.

5. Mâinile jos!

Însoțitorilor de bord, și oamenilor în general, nu le place să fie trași de mânecă, împunși, smuciți, de către străini îndeosebi. Dar în avion oamenii au tendința să se facă remarcați în moduri foarte diverse și, uneori, neplăcute. Deci, regula e simplă: Ține-ți mâinile acasă.

6. Să ocupi mai mult decât spațiul pentru bagaj cuvenit ție

Deseori oamenii încearcă să “păcălească” sistemul, aducând în avion bagaje care abia întrunesc condițiile bagajelor de mână. Totuși, trebuie să ne amintim că nu suntem singuri și nici nu merităm mai mult spațiu ca restul oamenilor ce călătoresc pe aceeași rută. Pune-ți gențile mici sub scaun și ai grijă să nu supra-aglomerezi spatiul de depozitare a bagajelor.

7. Să mergi desculț prin avion

Așa cum membrii echipajului de cabină nu apar la biroul tău desculți, e frumos să nu procedezi tu așa în locul unde aceștia muncesc. Lăsând la o parte faptul că podeaua avionului nu e cel mai curat loc posibil…

8. Să te plângi de escala pe care trebuie să o faci

Nu e vina nimănui că ți-ai ales un zbor care îți creează o criză de timp. Asumă-ți! Însoțitorii de zbor fac tot ce le stă în putință ca tu să ajungi la destinație în timp util. Nu e cazul să faci călători tuturor mai neplăcută.

 

SOURCE

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Corina BĂRBOSU
Sales Fun Flight Simulator
(+4) 0728 354 448

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585