Contactati-ne

+4 0737 880 100

Trimiteti-ne un email!

Contact details:

Message:

Mesajul a fost trimis cu succes! Close this notice.

Travel insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Travel

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Car insurance Quote

Contact details:

Your car:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

Life insurance Quote

Level of protection: $

Contact details:

Have you used tobacco or nicotine products in the last 12 months?

Yes, I have No, I have not
Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.

House insurance Quote

Your house:

Contact details:

Your Quote Form has been sent successfully. Close this notice.
11 months ago · by · Comments Off on 6 Filme despre viața palpitantă a însoțitorilor de bord

6 Filme despre viața palpitantă a însoțitorilor de bord

Aviația este îndrăgită de toată lumea, inclusiv de regizorii de la Hollywood. Mulți dintre ei au reușit să surprindă perfect ce înseamnă să fii însoțitor de bord. În spatele chipurilor vesele și mișcărilor energice, se află oameni, care se lovesc de tot felul de experiențe. La  Jetav, dorim să te pregătim atât teoretic, cât și practic pentru o viață inedită dar plină de satisfacții! Iată, așadar, câteva exemple!

Lost in Translation / Rătăciți printre cuvinte (2003)

În primul rând, mulți însoțitori de bord se vor lovi de subiectul acestui film. A fi străin într-o țară necunoscută este o experiență ce poate deveni copleșitoare, dar utilă. Poți învăța multe despre tine, despre viață, singurătate și iubire. Filmul înfățișează oportunitățile oferite de lumea aviației și îndeamnă privitorii să profite de ele, pentru a evolua.

Into The Wild / În sălbăticie (2007)

“În Sălbăticie” surprinde latura mulți-culturală a aviației. Morala: instinctul nostru este să explorăm, să descoperim lumea înconjurătoare și pe noi înșine. Acest lucru necesită, uneori, să prindem curaj și să facem unele schimbări majore. Un job “la înălțime” poate fi una dintre aceste schimbări necesare pentru atingerea fericirii.

Up In the Air / Sus, în aer (2009)

Protagonistul acestui film împarte cu noi experiența unei vieți bazate pe excursii și călătorii. Dar care este prețul pe care trebuie să-l plătească? Filmul pune în balanță cele două drumuri în viață – acela uluitor, plin de aventură, călătorii și miracole ale lumii, și cel al stabilității și beneficiile acesteia.

Like Crazy / La nebunie! (2011)

“La nebunie!” tratează problema relațiilor în cadrul vieții de însoțitor de bord. Dificultatea menținerii unei relații la distanță a demoralizat numeroși membri ai echipajului de cabină. Filmul ne arată cum trebuie abordat acest tip de situații și cum să ieșim glorioși din ele.

UP/ Deasupra tuturor (2009)

Animația prezintă un duo inedit și călătoria plină de învățături a protagoniștilor. Aceștia nu uită niciodată să țintească sus și să-și urmeze visele, chiar dacă, de multe ori nu descoperă nimic nou sau uimitor. Filmul ne îndeamnă să avem răbdare și să dăm o șansă tuturor destinațiilor în care ajungem.

View from the Top / Stewardesa (2003)

Povestea clasică și directă a unei tinere ce visează să devină însoțitor de bord. Competiția este mare și rivalitățile nu încetează să apară. Multe candidate renunță încă din timpul pregătirii. Totuși, acelea care reușesc să treacă de acest hop, deschid porțile spre o viață plină de împliniri și tot efortul lor este răsplătit!

Comments

Comments are closed.

Aviation School

Cursuri de formare
Însoţitori de Bord

Alege călătoria ca stil de viaţă!

Adresa

Str. Francisc Munteanu 97V
Cartier Henri Coanda
Voluntari

Detalii contact

E-mail: office@jetav.ro
Vizitati-ne pe Facebook!

Instructori

Mihaela NĂSTASE
Cabin Crew Training Manager
(+4) 0737 880 100

Cpt. Alexandru GEICĂ
Head of Training
(+4) 0722 465 585